Selecteer een pagina

Over Marlot

Introductie

 

Notitieboekjes en camera-accessoires liggen altijd verspreid door mijn huis. Ik ben gek op schrijven en fotograferen, al zolang ik me kan herinneren. Op 12 jarige leeftijd resulteerde dat in mijn eerste blog, in 2016 starte ik de blog ‘The Coffee Type’ en in 2018 zette ik die passie om in een eigen bedrijf.

Ik ben verliefd op de stad Utrecht en dol op koffie. Je maakt mij blij met vroege ochtenden, (zelfhulp)boeken en boswandelingen. En oh ja, ik ben een technerd: ik hou van gadgets en game graag. Van Mario Kart tot League of Legends.

In het kort


Is (in 1995) geboren en getogen in Brabant, maar is stiekem helemaal niet zo’n carnaval fan. Verhuisde voor haar studie naar Utrecht, de stad die haar hart stal. Studeerde Communicatie- en informatiewetenschappen (bachelor) aan de Universiteit Utrecht en wil nog een master in Tilburg gaan doen.

Mijn naam spreek je uit als Mar-lot, inclusief de t. Geloof me, hier heb ik de meest bijzondere varianten van gehoord.

Een paar kleine feitjes

 

  1. Is verslaafd aan Instagram en vlogt daar dagelijks.
  2. Ondernemer naast haar studie.
  3. Sucker voor zelfhulpboeken.
  4. Houdt van werken en spendeert het liefste de hele dag aan haar onderneming.
  5. Liefhebber van koffie en koffietentjes.
  6. Wordt heel gelukkig van puzzelen en boswandelingen.

mijn leven als ondernemer

 

Met mijn vader als voorbeeld (eigenaar van Strict) leerde ik al snel de leuke aspecten van ondernemen kennen. Kei hard werken, maar ook zelf groei mogelijk maken, strategisch denken en je eigen manier bepalen.

Iedere dag geniet ik enorm van het ondernemerschap. Toffe mensen ontmoeten, klanten blij maken en strategieën uitzetten. Ik vind het moeilijk om niet iedere dag ermee bezig te zijn en bedenk het liefste de hele dag door nieuwe verdienmodellen.

Nog veel toffer is het dat ik deze passie voor ondernemen kan combineren met andere passies, waaronder schrijven en fotograferen. Ik hou ervan om met communicatie bezig te zijn en word er gelukkig van als ik daar anderen mee kan helpen.

Meer over mij weten?

Op mijn Instagram ben ik bijna dagelijks actief. Ik geef je er een kijkje achter de schermen en deel tips en tricks.

Marlot Bastiaenen
KVK 72622814


Contact?

info@marlotbastiaenen.nl
Of vul het formulier hiernaast in

E-mail

14 + 3 =