About me

Hoi! Ik ben Marlot, 23 jaar en ik woon in Utrecht. Toen ik 12 jaar was starte ik mijn eerste blog en nu – jaren verder – schrijf ik hier op The Coffee Type. Dit is mijn online plekje waar ik schrijf over alles wat ik leuk vind. Zo verschijnen er onder andere posts over mijn favoriete koffie tentjes, social media, Utrecht, fotografie en reizen, maar vertel ik ook over wat er in mijn leven gebeurt. Op 23 december 2016 kwam The Coffee Type live en sindsdien is het doorgegroeid tot een persoonlijke lifestyle blog.

Studie

Nadat ik in 2013 geslaagd was van het VWO, ben ik begonnen met de studie Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ondanks dat de studie me beviel, begon ik na 2 jaar te twijfelen of ik dit wilde blijven doen. Daarom besloot ik mijn laatste jaar uitloop te combineren met de studie Communicatie- en informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Al gauw werd duidelijk dat dit me veel beter lag en daarom besloot ik na een jaar mijn studie in Eindhoven te stoppen. Ondertussen ga ik het laatste jaar van mijn bachelor Communicatie- en informatiewetenschappen in.

En verder…

Naast mijn studie ben ik actief bij mijn studievereniging, waar ik voorzitter ben van de Educatiecommissie. Daarnaast heb ik 2,5 jaar gewerkt als communicatiemedewerker en heb ik nu de stap genomen om dat als ZZP-er te gaan voortzetten. Erg spannend, maar wel heel leuk! Mocht je daar meer over willen weten, kijk dan op marlotbastiaenen.nl.

Voor een beter kijkje in mijn leven kan je me volgen op Instagram (@thecoffeetype). Daar post ik regelmatig foto’s en stories.