Over Marlot

Introductie

 

Notitieboekjes en camera-accessoires liggen altijd verspreid door mijn huis. Ik ben gek op schrijven en fotograferen, al zolang ik me kan herinneren. Op 12 jarige leeftijd resulteerde dat in mijn eerste blog, in 2016 starte ik The Coffee Type blog en in 2018 zette ik die passie om in een eigen bedrijf.

 

Ik ben verliefd op de stad Utrecht, maar houd ook veel van mijn vriend én koffie. Je maakt mij blij met vroege ochtenden, (zelfhulp)boeken en boswandelingen. En oh ja, ik ben een technerd: ik hou van gadgets, kocht de nét betere tv dan die van mijn vriend en game graag. Van Mario Kart tot League of Legends.

In het kort


Geboren in 1995, opgegroeid in ‘s-Hertogenbosch maar voor studie verhuisd naar Utrecht. Studeert Communicatie- en informatiewetenschappen (bachelor) aan de Universiteit Utrecht en wilt daarna de master Communicatie, Beleid en Management doen.

Mijn naam spreek je uit als Mar-lot, inclusief de t.

5 x Marlot

 

  1. Is verslaafd aan Instagram en vlogt daar dagelijks.
  2. Ondernemer naast haar studie.
  3. Sucker voor zelfhulpboeken.
  4. Houdt van werken en spendeert het liefste de hele dag aan haar onderneming.
  5. Liefhebber van koffie en koffietentjes.

Ik ben ondernemer

 

Met mijn vader als voorbeeld (eigenaar van Strict) leerde ik al snel de leuke aspecten van ondernemen kennen. Kei hard werken, maar ook zelf groei mogelijk maken, strategisch denken en je eigen manier bepalen.

Iedere dag geniet ik enorm van het ondernemerschap. Toffe mensen ontmoeten, klanten blij maken en  Ik vind het moeilijk om niet iedere dag ermee bezig te zijn en bedenk het liefste de hele dag door nieuwe verdienmodellen.

Nog veel toffer is het dat ik deze passie voor ondernemen kan combineren met andere passies, waaronder schrijven en fotograferen. Ik hou ervan om met communicatie bezig te zijn en word er gelukkig van als ik daar anderen mee kan helpen.

Meer over mij weten?

Op mijn Instagram ben ik bijna dagelijks actief. Ik geef je er een kijkje achter de schermen en deel tips en tricks.

Marlot Bastiaenen
Van Lieflandlaan 60
3571AD Utrecht

KVK 72622814
BTW NL221812118B01


Contact?

info@marlotbastiaenen.nl
Of vul het formulier hiernaast in