Selecteer een pagina

Social media beheer

 

BASIC PAKKET

Kan jij zelf content maken als de beste, maar wil jij niet tijd kwijt zijn aan het plaatsen van je posts, het schrijven van captions en het reageren op reacties? Dan is dit pakket voor jou geschikt!

ZZP PAKKET

Wil jij niet zelf aan de slag met je camera en designprogramma’s? Binnen dit pakket maak ik voor jou content, plan ik het in en modereer ik reacties. Het maken van de content doen we op basis van een strategie die we samen uitzetten.

BUSINESS PAKKET

Wil jij je bezig zijn met dat waarin je goed bent – je core business – en niet om te hoeven kijken naar social media? Dan past dit pakket bij je! Alle posts, stories en content vallen onder mijn verantwoordelijkheid. Het enige wat jij hoeft te doen is mee te denken over wat jij wilt als strategie.

TARIEVEN

Deze bedrijven gingen je voor:

Museumkwartier Utrecht op Facebook

Museumkwartier Utrecht is een gebied in het centrum van Utrecht. De ondernemers uit dit gebied investeren samen in de marketing van hun kwartier om  meer bezoekers te trekken.

De Facebook van het Museumkwartier is erop gericht om nieuwtjes en feitjes over het gebied te delen, zodat bezoekers hierop af komen.

Museumkwartier Utrecht op Instagram

Museumkwartier Utrecht is een gebied in het centrum van Utrecht. De ondernemers uit dit gebied investeren samen in de marketing van hun kwartier om  meer bezoekers te trekken.

Op Instagram is het Museumkwartier erop gericht om de verschillende aspecten van het gebied te tonen, zoals de winkels en mooie straten.

Strict en Strict Academy op LinkedIn

Strict is een ICT consultancy bedrijf dat advies geeft aan de top 100 organisaties in Nederland. Strict Academy bied traineeships aan op dit gebied.

Strict en Strict Academy wilde graag een online aanwezigheid inzetten om een betere reputatie en meer naamsbekendheid op te bouwen.

Heb je interesse in één van deze pakketten of heb je nog vragen? Vul dan hiernaast het formulier in en ik neem contact met je op!