fbpx

De Blog

Al vele jaren houd ik me bezig met schrijven. Dit begon op de basisschool met fantasie verhalen. Een paar jaar later begon ik mijn eerste blog, waar ik deze verhalen poste. Na een korte tijd besloot ik de site op te heffen en de verhalen ergens anders te plaatsen. Toch miste er iets: ik wilde niet alleen maar verhalen schrijven. Door mijn twijfel of ik wel echt een blog wilde beginnen, schreef ik eerst een paar blogs op Girlscene. Dit beviel goed en dus begon ik in december 2013 Gluutloos. Daar blogde ik met plezier voor ongeveer een half jaar, waarna ik besloot dat ‘Gluutloos’ niet langer paste bij mijn blog. Na nog een tijdje via wordpress.com geblogged te hebben, richtte ik op 8 juli 2014 mainlymarlot.nl op.

Mainly Marlot is een blog over verschillende onderwerpen. Ik blog over alles wat ik tegen kom. Zo komen onderwerpen als beauty en fashion online, maar verschijnen er ook columns over maatschappelijke kwesties. Mijn blog is vrij ruim en hij reflecteert ook wie ik ben. Ik heb in heel veel dingen interesse en focus me niet graag op maar één ding.

Mijn blog is mijn creatieve uitlaat punt. Niet alleen op het gebied van schrijven, maar ook op het gebied van foto’s maken en bezig zijn met het ontwerp van mijn blog. Door mijn blog blijf ik gemotiveerd om aan deze dingen te werken en daag ik mezelf continue uit. Mijn blog is een mooie weergave van mijn vooruitgang, in creatief oogpunt, maar ook als ik kijk naar het verloop van mijn leven.
Het bloggen bevalt me ontzettend goed en ik hoop er nog lange tijd mee bezig te blijven!