Selecteer een pagina

FAQ

Hoe ben je op de naam van je blog gekomen?

The Coffee Type is het type mens dat aardig wat uren in hippe koffiezaakjes rondbrengt, werkend achter een (Apple) laptop.

Deze blog is gericht op jong volwassenen, die in de studie of werk fase zitten. Koffiezaakjes zijn erg populair onder deze groep en dus vond ik The Coffee Type een perfecte omschrijving van mijn doelgroep!

 

Hoe lang blog je?
marlotbastiaenen.nl bestaat sinds 23 december 2016. Ik blog echter al langer: in 2013 begon ik eerst onder de naam Gluutloos en na een tijdje op mainlymarlot.wordpress.com geblogd te hebben, switchte ik op 8 juli 2015 naar mainlymarlot.nl. In de jaren voorafgaand heb ik al vaker een blog gehad. Dit waren echter blogs waarop ik alleen verhalen poste. Een hele andere opzet dan dat ik nu heb!

 

Welk platform gebruik je?
Ik gebruik wordpress.org voor mijn blog. Om dit te kunnen gebruiken heb je een host en domein nodig. Dit heb ik geregeld bij Antagonist, waarmee ik heel tevreden ben.

 

Welke camera & lens/lenzen gebruik je?
Op dit moment gebruik ik de Canon 600D, meestal met de Sigma 30mm f1.4 lens. Daarnaast gebruik ik ook vaak de Canon 50mm f1.8 lens en af en toe de 18-55mm lens (de kit lens).

 

Waar haal je jouw inspiratie vandaan?
Uit van alles! Ik word vooral geïnspireerd door de mensen om me heen en gebeurtenissen uit mijn leven. Soms levert dit echter te weinig inspiratie op. Voor die momenten heb ik een aantal trucjes, die je in dit artikel kan lezen.

 

Verdien je geld met je blog?
Ja, af en toe verdien ik een klein zakcentje aan deze website. Dit is meestal in de vorm van een advertorial: een tekst waarin ik een bedrijf promoot. Ik werk alleen met bedrijven en producten waar ik zelf achter sta en waar ik echt tevreden mee ben. Als een product me niet bevalt schrijf ik er niet over of geef ik de eventuele mankementen aan in mijn post.

 

Ben je ook op andere social media kanalen te vinden?
Ja! Rechts hiervan zie je een aantal social media icons staan. Als je daar op klikt kom je op mijn andere social media accounts terecht. Daarnaast ben ik ook te vinden op Snapchat onder de naam mainlymarlot.