Selecteer een pagina

Coffee is the answer, who cares what the question is

Iedere dag zijn er wel dingen die ik tegen kom die ik niet zou moeten doen. Vooral nu het vakantie is, betrap ik me er extra vaak op. Ik zal waarschijnlijk niet de enige zijn die dit heeft, dus vandaar een (hopelijk) herkenbaar lijstje met 11 dingen die ik (en jij) niet zou(den) moeten doen.

 1. Vlak voor het eten iets lekkers pakken, omdat ik honger heb. En dan tijdens het eten geen honger meer hebben.

 2. Mezelf ervan overtuigen dat die bestelling heel belangrijk is. Gat in mijn hand? Ik? Nee joh! * ahum *

 3. Nieuwe notitie boekjes kopen. Ik heb minstens 10 lege boekjes liggen. Plus nog een paar duizend waar maar een zin in staat.

 4. Social Media checken als ik me verveel, terwijl ik nuttige dingen zou kunnen doen. En dat honderd keer achter elkaar. Zo komt die bucket list nooit af.

 5. Nieuwe boeken kopen, terwijl er nog boeken op me liggen te wachten.

IMG_1037

 1. Denken: Morgen begin ik echt met hardlopen. Maar dan ook echt!

 2. Over zo’n beetje alles me druk maken. Uiteindelijk komt het toch wel goed.

 3. Candy Crushen. Het feit dat ik het op mijn mobiel heb uitgespeeld, zegt denk ik wel genoeg. Oeps.

 4. Uren blogposts lezen. Blogs zijn leuk, maar enough is enough. Die uren zou ik zoveel nuttiger kunnen besteden, dan het lezen over een mooie lipstick die ik toch nooit ga kopen.

 5. Wachten met het opruimen van mijn kamer tot het echt niet langer kan. En het dan helemaal schoonmaken, om er een dag later weer een troep van te hebben gemaakt.

 6. Het schrijven van een blogpost uitstellen. En dan ’s avonds laat pas herinneren dat je die nog moet schrijven. Vooral fijn als je ’s ochtends vroeg op moet.

Goh, je raadt het al. Dat laatste heb ik voor de post van vandaag dus gedaan. En dat terwijl ik een hele planning had gemaakt. Nu schuif ik dat maar door en kunnen jullie vrijdag de post verwachten, die ik eigenlijk voor vandaag bedacht had. Wat dat is, zal je vrijdag pas zien!

Herken jij een van deze dingen? Of heb je zelf nog een goede toevoeging?