Selecteer een pagina

Twee ondeugende ogen turen langs het keukenblok. Als hij denkt dat ik niet kijk, springt hij heldhaftig – voor zover hij dat kan – omhoog. Beet! Triomfantelijk trippelt hij weg. Met, jawel, de handdoek. Zijn favoriete trofee. Zodra hij mij ziet, zet hij het op een sprinten. Ik slaak een zucht, voordat ik – met nate, druppelende handen – achter hem aan ren.

De afgelopen weken heeft mijn leven in het teken gestaan van puppies. Heel. Veel. Puppies. Ten eerste kregen we zelf een pup. Nadat we onze oudste hond in moesten laten slapen, werd de jongste, Bommel, een beetje depresief. Lees: hij ging er opeens met gestreken was vandoor, beet van alles kapot en liep de hele dag onrustig rond. Het was duidelijk dat hij zijn maatje miste. Omdat wij gillend gek van hem werden (oké, en stiekem omdat we gewoon graag een pup wilden), besloten we er een pup bij te nemen. Meet Boef:

Boef1

Natuurlijk kon ik het niet weerstaan om de hele dag met mijn camera achter hem aan te rennen. Het resultaat: een map met al bijna 400 foto’s.
Ondanks dat een pup ontzettend leuk is, kijk er ook naar uit tot hij wat ouder is. Of vooral, totdat hij zindelijk is. Soms word ik helemaal gek van hem en het binnen plassen. Maar als hij dan weer op mijn schoot probeert te klimmen, omdat hij daar het liefste slaapt, ben ik meteen weer helemaal verliefd!

Maar goed, ik had het over heel veel puppies. En dan bedoel ik niet alleen onze boef. Mijn tante heeft namelijk een nest met puppies gekregen. 11 stuks in totaal! Hoe ze nog niet gillend gek is geworden, is mij een raadsel!

Processed with VSCO with hb1 preset


Pupscolllage


Zijn ze niet superschattig?! Echt, ik kan helemaal gelukkig worden van puppies! Mocht je nog meer foto’s willen zien (of misschien ook wel zo’n lieve pup in huis halen), dan kan je hier kijken.
Alleen al van de foto’s word ik helemaal gelukkig. Als het kon, zou ik er nog zo een pup bijnemen!


Fijne Feestdagen!