Selecteer een pagina

large (1)

Het was al een lange tijd terug dat ik een nieuwe bikini had gekocht. Ik geloof dat het zelfs zo’n 2 à 3 jaar terug was. Ondertussen konden mijn oude bikini’s echt niet meer: ze waren te klein, versleten of stonden gewoon niet meer mooi. Het werd dus hoogtijd om een paar nieuwe bikini’s aan te schaffen!

Al mijn bikini’s bestelde ik bij de H&M. Hiervoor had ik eigenlijk nog nooit een bikini van de H&M in mijn kast hangen, maar toen ik laatst op de site zat rond te snuffelen kwam ik een aantal leuke tegen. Ik besloot ze te bestellen in de hoop dat ze ook fijn zouden zijn.
Als eerste bestelde ik onderstaande bikini: een blauwe met een mooi kanten patroontje. Voor het topje betaalde ik €14,95 en het broekje kostte me €9,95. Qua patroon vind ik deze denk ik het mooiste. Het broekje vind ik jammer genoeg wel iets minder staan. Ik heb een vrij breed achterwerk en brede heupen, en daarnaast ook nog last van lovehandles. Dit soort broekjes staan dan vaak net iets minder.
IMG_1541

Voor de tweede bikini ging ik voor een zeegroene. Een hele mooie kleur naar mijn mening, maar ik was wel heel benieuwd of de kleur me ook zou staan! Gelukkig staat de kleur prima en daarnaast zit dit broekje een stuk mooier, door de bredere band. Ook deze top koste €14,95 en het broekje €9,95.

IMG_1579

Onderstaande bikini nam ik al een keer eerder mee, toen ik in de stad was. Het was hartstikke warm en ik wilde die middag in ons zwembad thuis gaan zwemmen, maar had eigenlijk geen fatsoenlijke bikini meer. Ik had al vaker naar deze bikini online zitten kijken en nam hem zo mee, in de hoop dat het de goede maat zou zijn. ’s Middags heb ik er gelijk mee gezwommen en hij zit heel fijn! Het enige wat ik altijd wel een nadeel vind aan een dergelijke bikini, is dat hij toch iets minder goed blijft zitten. Ik moet echt opletten dat ik niet opeens het water in duik, want dan zit het topje niet meer op de goede plek. Gelukkig zitten er wel aparte bandjes bij voor om de nek. Ik geloof dat deze ook €14,95 en €9,95 kostte, maar weet dit niet zeker omdat ik het bonnetje niet meer heb. Ook op de site kon ik hem niet meer vinden.

IMG_1570

Mijn favoriet van de vier! Deze leek me gelijk al perfect dankzij het broekje (brede band, yes!) en de strepen. Ik hou van strepen: het kleed af en ik vind het gewoon een mooi patroontje. Deze staat dan ook het mooiste van de vier. Het topje kostte opnieuw €14,95, maar dankzij een kortingscode bestelde ik hem voor €11,21. Het broekje kocht ik voor €9,95.

IMG_1555

Waar haal jij je bikini’s?

Instagram – FacebookTwitter 
Bron eerste afbeelding: weheartit.com