Selecteer een pagina

IMG_20141216_163859

Ik ben zelf een enorme kerstliefhebber. Niet omdat wij dit zo uitgebreid vieren, maar omdat ik het een supergezellige tijd vind waarin iedereen vrolijk is! Gisteren zag ik bij Kirsten de Christmas Tag voorbij komen. Ik vond hem zo leuk dat ik hem natuurlijk ook moest invullen!

Echte kerstboom of een neppe?
Echt! Hoewel ik op mijn eigen kamer een mini neppe heb staan, vind ik dat kerst niet kerst is zonder een echte kerstboom. Alleen de geur al zorgt ervoor dat het gelijk als kerst aanvoelt!

Oogschaduw met kerst: zilver of goud?
Goud! Naast het feit dat ik goud beter bij mij vind staan, is goud in mijn ogen ook nog een veel mooiere kleur. Goud straalt iets warms uit, terwijl zilver juist iets kils over zich heeft. Daarnaast vind ik goud ook veel ‘kerstiger’ (is dat een woord?) dan zilver.

Favoriete kerstliedje?
Shake Up Chirstmas van Train! Die zorgt bij mij voor instant hapiness!

Favoriete kerstfilm?
Je wilt me laten kiezen?! Uit al die geweldige films?! On-mo-ge-lijk!

Uiteten of zelf koken?
Normaal gesproken zijn we vaak op vakantie en dan gaan we ‘uiteten’ in het hotel waar we zitten. Ik vind dat echt geweldig: van het fancy kleden tot het heerlijke eten! Hoewel ik het ook best lekker vind om lekker makkelijk thuis te zitten, ga ik toch voor uiteten!

Kerstfeestje: organiseren of zelf bezoeken?
Zelf bezoeken. Ik vind dingen organiseren heel leuk, maar met kerst heb ik liever geen gestres. En niet stressen gaat een stuk makkelijker als je zelf niets hoeft te regelen!

Favoriete cadeautje om te krijgen?
Een gezellige tijd! We vieren kerst niet met cadeautjes en dus is er ook niet echt iets waar ik naar uit kijk.

Leukste kerstervaring tot nu toe?
Meestal zijn we met kerst dus op vakantie en vaak verbleven we dan in hetzelfde hotel. Met kerst speelde dan iemand van de familie die de eigenaar was van het hotel (hele mond vol zeg!) op de piano en zongen we met heel veel gezinnen uit het hotel kerstliedjes. Gezellig met z’n allen, terwijl er buiten een dik pak sneeuw ligt en binnen de open haard brand. Zo bijzonder eigenlijk! Als ik er zo aan terug denk vind ik dat zo mooi en word ik er weer helemaal gelukkig van!

Sneeuwval in Oostenrijk

Is dit niet magisch?

Witte kerst: ja of nee?
Ja ja ja! Ik hou van sneeuw! Ik vind het ook zo jammer dat we dit jaar niet op vakantie zijn! Echt, het liefste zit ik met kerst in Oostenrijk. Wat is er leuker dan in een winterwonderland kerst vieren?!

Kleuren in de kerstboom?
Ja, maar niet allerlei kleuren. Wij gebruiken altijd lampjes, gouden en rode kerstballen en daarnaast figuurtjes van hout of stro. Dat vind ik de mooiste combinatie!

Jurkjes of winterse truien?
Overdag een (foute) kersttrui en ’s avonds een mooi jurkje, mag dat ook? Ik ben echt een fan van foute kersttruien maar voor ’s avonds vind ik het heel leuk om een mooie jurk uit te zoeken en mijn make-up wat specialer te maken.

Vroeg opstaan of uitslapen met kerst?
Vroeg opstaan, maar dat vind ik eigenlijk altijd. Ik kan totaal niet uitslapen en heb er ook nogal een hekel aan. Dan ben je gelijk je hele dag kwijt, zo zonde!

Ik ga niemand in het bijzonder taggen, maar mocht je deze leuke tag nou ook willen invullen, doe dat dan vooral! En vergeet natuurlijk niet me te laten weten hoe jij de vragen beantwoord hebt. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Ben jij een kerstliefhebber?