Selecteer een pagina
Een aantal maanden geleden kreeg ik te horen dat ik coeliakie heb, oftewel een gluten intolerantie. Sinds 16 augustus doe ik iedere dag mijn best om mijn glutenvrij te leven. Laat ik eerlijk zijn, dat lukt niet altijd; een enkele keer heb ik gezondigd, maar het komt ook nog wel eens voor dat ik perrongeluk iets naar binnen stop wat ik eigenlijk niet mag hebben. Soms sta ik er nou eenmaal niet eens bij stil dat in bijna alles gluten kan zitten.

Deze site ben ik met name voor mezelf gestart. Vaak denk ik er niet over na dat ik coeliakie heb. Maar er zijn ook momenten dat ik het lastig vind. Als ik bijvoorbeeld mijn verjaardag vier, en ik als enige geen stukje taart mag. Of als iedereen thuis aan de taai taai en pepernoten zit, en ik nog niet eens één hapje mag nemen. Voor die momenten ben ik hieraan begonnen. Op deze site ben ik van plan recepten te posten. Glutenvrij recepten dan. Door ze hier te posten kan ik voor mezelf makkelijk bijhouden welke recepten bevielen en welke niet, zodat ik niet iedere keer weer opnieuw opzoek moet. Daarnaast heb ik ook een passie voor schrijven en ben ik dus van plan hier om de zoveel tijd een bericht te plaats in de vorm van een soort column. Dit kan over van alles en nog wat gaan; wat ik die dag heb meegemaakt, een bijzonder bericht in het nieuws of mijn politieke zicht op iets (waarschuwing: ik ben kritisch en koppig, geen goede combinatie).
Tegelijkertijd is deze site ook een beetje voor anderen. Ik zelf ben flink opzoek gegaan op internet naar informatie over coeliakie, recepten, ervaringen etc. Als ik ook maar één iemand met deze site kan helpen, zou ik al heel blij zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden? Rechts vind je een optie om mijn site te volgen via e-mail. Zodra ik dan upload ontvang je een mailtje. Contact opnemen? In dezelfde kolom kun je mijn Google+ profiel, Twitter en Facebook account vinden. Wees vooral niet bang een berichtje te sturen!

Liefs,
Marlot