Selecteer een pagina

Samen met Audrey en Maaike ga ik de challenge aan om de opdrachten uit mijn Wreck This Journal uit te voeren. Niet makkelijk voor een perfectionist en boekenliefhebber, vandaar dat ik nu ‘gedwongen’ de opdrachten uitvoer in de vorm van een project genaamd Dare To Wreck! De afgelopen twee weken ging ik voor het eerst aan de slag. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan gauw verder!

Opdracht 1: Invite people to draw

DareToWreck#1,1

DareToWreck2

De eerste opdracht die we uit moesten voeren was het ophangen van de journal op een publieke plek en mensen vragen erin te tekenen. Ik moet toegeven dat deze niet zo goed gelukt is. Mijn plan was om afgelopen woensdag, toen ik samen met Maaike naar de Hema Blogacademy ging, een aantal mensen te vragen. Natuurlijk ben ik dat heel de dag vergeten, waardoor ik een beetje met mijn probleem zat. Om maar alvast iets te hebben, vroeg ik mijn zusjes (beiden 8) iets te tekenen. Uiteindelijk bestaat nu het grootste gedeelte uit hun tekeningen (behalve de roze tekeningetjes).

Opdracht 2: Make prints with vegetables

DareToWreck5

DareToWreck4

DareToWreck5

Voor opdracht 2 moest ik met gesneden groente en inkt stempels maken. Ik kon nergens in huis een inktkussen vinden, dus ben ik voor verf gegaan. En aangezien we geen groente over hadden die ik kon gebruiken, heb ik gebruik gemaakt van een banaan. Het idee is dat je een blauwe lucht met zon en bloemetjes ziet…. Met een beetje moeite kan je het vast wel herkennen haha! Overigens zijn het twee zonnen geworden omdat hij dicht viel, oeps!

Opdracht 3: Scribble!

DareToWreck6

DareToWreck7

DareToWreck8

Bij de laatste opdracht was het de bedoeling dat je de pagina vol kraste met totale opgave. Niet zo moeilijk! Aangezien ik graag een mini ‘kunstwerkje’ wil maken van mijn journal, bedacht ik eerst wat ik ervan wilde maken. Na iets bedacht te hebben begon ik gelijk en dat kostte stiekem nog best veel werk! Achteraf had ik ook enigszins zere vingers. Maar goed, je moet er wat voor over hebben!

Over twee weken kunnen jullie hier weer drie nieuwe opdrachten vinden. Wat die zijn weet ik zelf ook nog niet, dus ik ben heel benieuwd! Willen jullie nog meer varianten zien? Dan kunnen jullie bij Audrey en Maaike kijken. Iedere keer voeren we alle drie precies dezelfde opdrachten uit, maar met een andere invulling!

Heb jij wel eens met groente gestempeld?