Selecteer een pagina

Samen met Audrey en Maaike ga ik de challenge aan om de opdrachten uit mijn Wreck This Journal uit te voeren. Niet makkelijk voor een perfectionist en boekenliefhebber, vandaar dat ik nu ‘gedwongen’ de opdrachten uitvoer in de vorm van een project genaamd Dare To Wreck! Deze week verminkte ik een foto en tekende ik veel te veel cirkels!

Opdracht 1: Circle words you like

DareToWreck2

DareToWreck3

DareToWreck4

Lijkt me vrij duidelijk eigenlijk. ‘Businesslook’‘flair’ en ‘sophisticated’ koos ik omdat ze me aan mijn studierichting, technische bedrijfskunde, doen denken. ‘Geïnspireerd’ omdat ik altijd over al inspiratie probeer te krijgen. De overige woorden koos ik omdat ik ze gewoon leuk vond klinken.

Opdracht 2: Deface!

DareToWreck5

DareToWreck6

Brrr, wat een verschrikkelijke foto vind ik dit. Ik kijk verschrikkelijk (lees: scheel) het licht is slecht, etc, etc. Maar goed, daarom was hij dus perfect voor deze opdracht.

Opdracht 3: Fill with circles

DareToWreck7

DareToWreck8

DareToWreck9

Poe, wat ben ik hier lang mee bezig geweest zeg! Zoals je denk ik wel ziet moet dit Nederland voorstellen en het rode cirkeltje is (ongeveer) mijn woonplaats. Het ‘ombre’ effect kwam trouwens doordat mijn stift op raakte, oeps! Achteraf moet ik trouwens zeggen dat ik spijt heb dat ik niet voor een lichtere kleur blauw ben gegaan. Maar ach, het hoeft ook niet perfect te zijn!

Samen met twee andere meiden voor ik de Dare To Wreck challenge uit. Hun versies kan je natuurlijk op de blog van Audrey en de blog van Maaike vinden. Over precies twee weken kan je hier (en bij Audrey en Maaike) weer terug komen voor drie nieuwe opdrachten!
Wat is jouw favoriete woord?