Selecteer een pagina

DareToWreck1

Samen met Audrey en Maaike ga ik de challenge aan om de opdrachten uit mijn Wreck This Journal uit te voeren. Niet makkelijk voor een perfectionist en boekenliefhebber, vandaar dat ik nu ‘gedwongen’ de opdrachten uitvoer in de vorm van een project genaamd Dare To Wreck! Deze week smeerde ik overal lijm en moest ik voor het eerst scheuren!

Opdracht 1: Write Carelessly. Now.

DareToWreck2

Oké, toegegeven, deze heb ik een beetje flauw gedaan. Het was het eerste wat in me opkwam en ik vind het toch een stuk leuker dan heel lelijk gaan schrijven (waar ik overigens erg goed in ben).

Opdracht 2: Journal Golf

DareToWreck3

DareToWreck4

DareToWreck5

Oh oh, de eerste echte wreck opdracht! Ik vond het toch wel erg lastig om een pagina eruit te scheuren, maar het is gelukt! En achteraf was het ook wel heel leuk om te doen! En woehooeee, ik wist zelfs te scoren!

Opdracht 3: Draw With Glue

DareToWreck1

DareToWreck6

Mijn favoriet van de drie! Vroeger vond ik het geweldig om met lijm te spelen en dus kwam mijn innerlijke kind naar boven. Ik moest en zou met glitters werken! Jammer genoeg waren onze echte glitters op, maar kon ik nog wel taart versiersel vinden. En dat vind ik uiteindelijk net zo tof! Het enige nadeel was dat die bolletjes echt overal naar toe stuiteren. Nu vind ik ze echt werkelijk door heel het huis, haha!

De Dare To Wreck opdrachten doe ik niet alleen! Bij Audrey en Maaike kan je precies dezelfde opdrachten vinden, alleen anders uitgevoerd! En over precies twee weken kan je bij ons alle drie weer terug komen voor de volgende opdrachten.

Welke opdracht was jouw favoriet?

(pssst, like je mijn facebook pagina al?)