Selecteer een pagina

IMG_1992

Maandag liet ik het al iets doorschemeren over de post van vandaag. “Ik ga lekker kliederen, tekenen en knutselen” zei ik toen. Daarbij mag je ook gooien, plakken, likken, knippen en verwoesten aan toevoegen. Natuurlijk heb ik het over Wreck This Journal! Samen met Audrey en Maaike ga ik de uitdaging aan om dit boekje compleet te ruïneren. Niet makkelijk voor een perfectionist en boekenliefhebster, vandaar dat we het in een projectvorm goten en het omdoopten tot Dare To Wreck!

Wreck This Journal is een boek waarin je allerlei opdrachten moet uitvoeren. Het zijn hele simpele opdrachten tot de meest vreemde – denk bijvoorbeeld aan het likken van je boek. Audrey. Maaike en ik hadden een gesprek over onze Wreck This Journals, die thuis lagen te verstoffen. We deden er niets mee, omdat we – hallo perfectionisme – het zo zonde vonden. Dankzij dat gesprek ontstond het idee om samen de opdrachten uit te voeren en er natuurlijk over te bloggen. Daardoor worden we gedwongen om de opdrachten te doen (hoe lastig dat soms ook is!) en kunnen we alles met elkaar vergelijken.
De bedoeling is dat we iedere twee weken drie opdrachten uit voeren. Deze opdrachten kiezen we door ieder het boek random op een pagina open te slaan en allemaal elkaars opdrachten uit te voeren. Het resultaat is dus iedere twee weken drie opdrachten op drie verschillende manieren uitgevoerd!

IMG_1980

Ik ben zelf heel benieuwd naar het resultaat van mijn boek en natuurlijk naar de journals van Audrey en Maaike! Volgende vrijdag, op 12 september, zal de eerste post online komen. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik!