Selecteer een pagina

Mag ik even een traantje wegpinken? Dit is alweer de laatste Dare To Wreck. Aan de ene kant super jammer dat we stoppen, maar we wilden het ook niet te lang door laten gaan en 10 was wel een mooi getal. Dus vandaag kan je voor de laatste keer van mijn onhandigheid mee genieten.

Opdracht 1: Borduur

DareToWreck1

Levenslessen van deze keer: scherpe objecten zijn (in mijn handen) gevaarlijk. Vandaar dat mini rode vlekje. Oeps.

Opdracht 2: Neem monsters

DareToWreck2

DareToWreck3

‘Eeeeehm…..’ waren mijn eerste gedachten. Monsters… Tja, hier heb ik lang over getwijfeld. Wat voor (kleurrijke) substanties kon ik nou in hemelsnaam in huis vinden?! Dit heb ik me bijna twee weken afgevraagd, totdat ik mijn oogschaduw palette er weer eens bij pakte. Natuurlijk! Eureka! Hoezee!

Opdracht 3: Dit is een pagina voor handafdrukken

DareToWreck4

DareToWreck5

Nou, dit was hem dan. De allerlaatste opdracht. Ik had echt een heel plan uitgedacht. Ik zou een soort zonsopgang en zonsondergang gaan maken en dan met zwarte verf er nog overheen dingen verven. Maar zoals je ziet is dat hem niet helemaal geworden. Gelukkig ging de tweede al wel wat beter, aangezien ik een dubbele lading verf had gebruikt. Toch is het niet geworden zoals ik verwacht had, maar ik vind het er wel heel vrolijk uit zien!

Ben je bang dat het er nou helemaal op zit? Niet getreurd! Audrey en Maaike hebben namelijk dezelfde opdrachten uitgevoerd!