Selecteer een pagina

DareToWreck1

Samen met Audrey en Maaike ga ik de challenge aan om de opdrachten uit mijn Wreck This Journal uit te voeren. Niet makkelijk voor een perfectionist en boekenliefhebber, vandaar dat ik nu ‘gedwongen’ de opdrachten uitvoer in de vorm van een project genaamd Dare To Wreck! Deze week was mijn Wreck This Journal in kerstsferen en straalde hij positiviteit uit!

Opdracht 1: Plak gevonden voorwerpen

DareToWreck1

DareToWreck2

Lekker makkelijk: ik heb een balkon en had dus binnen een minuut een paar bladeren te pakken! Natuurlijk moest het wel wat feestelijker en dus jatte ik een paar lintjes van mijn moeder. Vervolgens deed ik een speurtocht in mijn tas waar ik dit treinkaartje tegen kwam. Nu denk je misschien: maar als student kan je toch gratis met het OV? Dat klopt! Maar dan moet je niet je OV vergeten mee te nemen…

Opdracht 2: Schrijf een woord over en over

DareToWreck3

DareToWreck4

Vrolijk en positief, dat was mijn enige voorwaarde! En als je dan kerstliedjes aan het luisteren bent (guilty!) kom je natuurlijk al gauw op het woordje hoop uit (of hope, in het Engels). Om het echt af te maken gebruikte ik alle kleurtjes van de regenboog. Ik word helemaal vrolijk van deze pagina!

Opdracht 3: Schrijf 4 letter woorden op

DareToWreck5

DareToWreck6

DareToWreck7

Dit was stiekem nog best lastig! Je wilt niet weten hoe vaak ik iets op heb willen schrijven om vervolgens te bedenken dat ik niet kan tellen. Het zal jullie trouwens ondertussen niet meer verassen dat deze ook een beetje in de kerststemming is! (nog maar 5 weken!)

Mijn favoriet van deze week is de tweede opdracht! Welke vind jij het leukste? Laat het hieronder weten en vergeet daarna niet ook gelijk de opdrachten van Audrey en Maaike te bekijken!