Selecteer een pagina

DareToWreck

Samen met Audrey en Maaike ga ik de challenge aan om de opdrachten uit mijn Wreck This Journal uit te voeren. Niet makkelijk voor een perfectionist en boekenliefhebber, vandaar dat ik nu ‘gedwongen’ de opdrachten uitvoer in de vorm van een project genaamd Dare To Wreck! Deze week mocht ik mijn tong trainen en spelen met scherpe objecten!

Opdracht 1: Slaap met je Journal

Voor de eerste opdracht mocht ons boekje mee naar bed. Ach, het werd tijd voor de volgende stap! De volgende ochtend moesten we beschrijven hoe deze ervaring was. Ik heb dat maar even getyped, zodat het ook echt goed te lezen is:

Een beetje ongemakkelijk liggen we naast elkaar. Er is al een lange tijd terug een ongemakkelijke stilte gevallen die geen van ons durft te doorbreken. Het voelt nog allemaal een beetje vreemd. Hier is plaats voor verbetering! Gelukkig duurt het niet lang voordat de journal in slaap valt. Na alle verwondingen van vandaag kan mijn journal de rust wel gebruiken! Ik knijp ook mijn ogen dicht in de hoop snel in slaap te vallen. Dat lukt bijna, totdat ik opeens iets hoor… Aandachtig luister ik, maar het geluid is alweer verdwenen. Ik sluit mijn ogen weer. Hé, daar is het weer! Ik ben nu plots klaar wakker. Opnieuw hoor ik het geluid en dit keer word ik een beetje bangig. Zou er iemand in mijn kamer zijn…? Mijn ogen laat ik door de kamer glijden. Dan hoor ik het geluid weer en mijn ogen worden gelijk naar de plek van herkomst getrokken. Ik slaak een zucht van opluchting, gevolgd door een zucht van ergernis. Dat heb ik weer! De eerste nacht samen en dan blijkt mijn journal een snurker te zijn! En dat in combinatie met de slechtste slaper ooit is!

Het lijkt me duidelijk: ik heb een korte nacht gehad! En één ding weet ik zeker: dit is het einde van onze relatie, ik slaap nooit meer met mijn journal!

Opdracht 2: Tongschilderen

De eerste opdracht was al geen pretje, maar dit ging wel een probleem worden. Naast het feit dat ik niet wist of papier gluten kon bevatten (iemand enig idee?), zaten er ondertussen al aardig wat niet-glutenvolle dingen in mijn journal. Super stom dat ik dat bij het kauwen al was vergeten, maar ik durfde het niet nog een keer te proberen. Deze opdracht heb ik dus iets anders moeten uitvoeren. Gelukkig wilde iemand mij maar al te graag helpen! Meet Mister Hand!

ipp

ipp

 

Opdracht 3: Kras met een scherp object

DareToWreck

Daar gaan al die lessen over het niet spelen met scherpe dingen. Gelukkig heb ik mijn vingers heel kunnen houden! Van mijn boek kan ik dat wat minder goed zeggen. Het viel nog best tegen om goede krassen te krijgen en een aantal keer ben ik door de pagina heen gegaan. Na 3 vlokjes was ik er dan ook helemaal klaar mee!

Nog geen genoeg van alle opdrachten? Dan is het je geluksdag! Ook Audrey en Maaike hebben deze opdrachten uitgevoerd!

Heb jij wel eens tong geschilderd?