Selecteer een pagina

DareToWreck

Wauw jongens, alweer de 9e en dus een na laatste Dare To Wreck! Dit gaat echt veel te snel! Tijdens de Dare To Wreck challenge voer ik iedere twee weken samen met Audrey en Maaike drie opdrachten uit van mijn Wreck This Journal. Deze week leerde ik een wijze les en bleek ik nogal een mislukking te zijn!

Opdracht 1: Vouw een vliegtuig

DareToWreck1

Heb ik al verteld dat ik altijd heel braaf was? En dat ik dus nooit vliegtuigjes in de klas gooide? En dat ik ook mede te maken had met het feit dat ik geen idee heb hoe ik ze moet vouwen? Nou, dan weet je dat nu dus. Het zal je nu dan ook niet verbazen dat deze opdracht een ramp was. Ja, zelfs met de voorbedrukte vouwlijntjes (ja hallo, nu kan je nog steeds twee kanten opvouwen!?).

Opdracht 2: Documenteer je eten

DareToWreck4

Hier word ik dus echt niet blij van… Alsof mijn journal nog niet vies genoeg is! Uiteindelijk bedacht ik met dat het een geweldig leuk idee was om oliebollen met poedersuiker te gebruiken. Vetvlekken en poedersuiker moesten toch wel te zien zijn? Nou, het resultaat zie je hierboven. Oordeel zelf…

Opdracht 3: Teken op de zijkanten

DareToWreck2

DareToWreck3

Uhm, hadden we deze opdracht niet iets eerder kunnen doen…?! Mijn journal is ondertussen een kilometer dik en laat dat nou niet zo makkelijk tekenen! Met veel moeite en met mijn geweldige (ahum) spierballen kreeg ik de journal dichtgeduwd en ging ik natuurlijk voor de tekst Dare To Wreck! Terwijl ik enthousiast bezig was heb ik trouwens ook meteen een les geleerd: ruik NOOIT te dichtbij aan je journal! Ik herhaal: NOOIT!

Mocht je nou niet genoeg kunnen krijgen van de Dare To Wreck opdrachten, dan kan je een bezoekje brengen aan Audrey en Maaike. Zij voerden dezelfde opdrachten uit, maar dan op hun eigen manier!