Selecteer een pagina

DareToWreck

Samen met Audrey en Maaike ga ik de challenge aan om de opdrachten uit mijn Wreck This Journal uit te voeren. Niet makkelijk voor een perfectionist en boekenliefhebber, vandaar dat ik nu ‘gedwongen’ de opdrachten uitvoer in de vorm van een project genaamd Dare To Wreck! Deze week mocht ik met eten gooien en werd mijn journal mishandeld!

Opdracht 1: Teken lijnen terwijl je in beweging bent

DareToWreck8

Stiekem viel dit nog best tegen! Zie je dat ‘bloemetje’? Toen liep ik dus tegen een deur op…

Opdracht 2: Laat iemand deze pagina verwoesten

DareToWreck9Met lood in mijn schoenen liep ik weg, terwijl mijn boekje klaar lag om verwoest te worden. Gelukkig valt het heel erg mee! Hij plakt een beetje, is verkreukeld en er zitten scheuren in, maar ik kan er mee leven!

Opdracht 3: Gooi iets

DareToWreck7

DareToWreck6Dat was nog best lastig, bedenken wat ik wilde gooien! Na lang twijfelen besloot ik voor eten te gaan, want, geef toe, hoe leuk is het om echt een keer met eten te mogen gooien?! Ik doopte een marshmallow in de Nutella (met Nutella zit je altijd goed) en deed een poging. Zoals je op de bovenste foto ziet ben ik geen natuurtalent. Oeps! Maar bij de derde keer was het bulls eye! Dat moest natuurlijk even vereeuwigd worden! Toch vond ik mijn pagina nog een beetje saai…

DareToWreck5

DareToWreck3

DareToWreck2Wat doe je dan? Dan pak je er kleurstof erbij! Vrolijke kleurtjes gegarandeerd! (en vieze vlekken ook) Dit keer kregen de marshmallows een mooi kleurtje, voordat ze gegooid werden. Gelukkig gooide ik maar twee keer naast!

DareToWreck4

DareToWreck1Het eindresultaat! Valt best mee toch? Wie had dat gedacht, ik, die überhaupt de pagina weet te raken!

Benieuwd wat anderen zouden kiezen om te gooien? Ga dan op onderzoek uit bij Audrey en Maaike!

Welke opdracht is jouw favoriet?