Selecteer een pagina

Oh wat was het weer heerlijk weer! Veel van mijn dagen spendeerde ik dan ook lekker buiten. Ondertussen begin je dat ook een beetje aan mijn huid te zien: ik heb al een klein kleurtje gekregen! Geeft me meteen heel veel zin in de zomer! Zeker als er dan ook nog een hoop vrije dagen tussendoor zijn. Jammer genoeg is die zomer nog wel even wachten, maar afgelopen week had ik in ieder geval het zomergevoel wel te pakken.

Maandag begon de week met prachtig weer. Hoewel ik een hoop te doen had, wilde ik er toch van kunnen genieten: dan maar combineren! Lekker vanuit het Griftpark mijn artikelen dus lezen.

’s Avonds zou ik een vergadering met mijn redactie bij mij thuis hebben, maar die hebben we ook maar naar het park verplaatst. Was een prima dagje zo!

Dinsdag was ik een beetje van hot naar her aan het vliegen en vergat ik helemaal foto’s te maken. Ik had o.a. college, vergadering, moest goodiebags vullen en had ’s avonds een borrel van mijn studievereniging. Lange dag dus!

Woensdag was het nog steeds prachtig weer, dus kon ik mijn nieuwe outfit van de Bershka aan. Love dit gele shirt! <3

’s Avonds ging ik met een hoop vrienden naar een studentenfeest. Met natuurlijk een paar drankjes van tevoren bij ons thuis.

De dag erna werd een uitbrakdag. En hoe beter dan met thuisbezorgd van Ritos?

Op vrijdag pakte ik de trein richting mijn ouders. De laatste tijd was ik bijna alleen maar langs geweest voor mijn hockeywedstrijd, dus besloot ik nu wat langer te blijven.

De honden ook maar weer eens uitgelaten, was lang geleden! Met dit weer vind ik het altijd heerlijk om een reden te hebben om een stukje te gaan wandelen. Dan doe je het toch sneller!

Zaterdag ging ik ook weer eens bij mijn zusjes kijken (ze wonnen!).

Zondag moest ik eerst zelf hockeyen. Het was een spannende wedstrijd: wij staan 1e en moesten tegen de nummer 3. Lange tijd bleef het 1-0 voor ons – heel zenuwslopend, maar gelukkig wonnen we uiteindelijk met 2-0! Dat betekent dat de volgende wedstrijd onze kampioenswedstrijd is. Spannend dus!
’s Avonds ging ik weer naar Utrecht. Mijn ouders hebben een heel fijn huis, maar toch slaapt je eigen bed altijd net lekkerder!

En nu zit het lange weekend er jammer genoeg alweer op. Daarmee is ook een hele volle week begonnen: met mijn commissie organiseer ik een bedrijvendag en daarnaast ben ik ook erg druk voor mijn studie. Even bikkelen deze week dus!