Selecteer een pagina

Met dit mooie weer was het toch een beetje jammer dat ik afgelopen week veel moest leren. Gelukkig allemaal voor een goed doel, want de zondag wilde ik vrij hebben voor mijn kampioenswedstrijd en het hopelijke feest erna. Hopen dus dat we echt kampioen zouden worden!

Maandag was het tweede pinksterdag en was ik net zoals de rest van Nederland lekker vrij. Eigenlijk was het plan om de hele dag te studeren, maar dat lukt niet altijd even goed. Ach, rustmomentjes zijn ook belangrijk! ;-) Lekker even dus Gossip Girl kijken vanuit bed (ik ben misschien een beetje verslaafd).

Mijn dinsdag was het tegenovergestelde van mijn maandag: lekker volgepropt! ’s Ochtends begon met college, daarna werkcollege, vergadering en ’s middags nog een voorlichting.

’s Avonds ging ik eten bij een oud huisgenootje en op de terugweg werd ik getrakteerd op dit mooie uitzicht.

Woensdag ging ik tussen mijn afspraak en college door nog even hard aan de studie vanuit Ludwig. Klinkt misschien gek, maar ik werk vaak zoveel beter in koffietentjes!

Woensdag spendeerde ik ook vooral aan studie, aangezien ik vrijdag een deadline en presentatie had. Ik zat dus vooral binnen achter mijn laptop. Gelukkig maakte bovenstaande outfit mijn dag ietsje beter. Love deze rok!

Vrijdagmiddag ging ik naar mijn ouders toe zodat ik ’s avonds met mijn team mee kon trainen en daarna ook bij het teamuitje zou zijn. We hadden een quizavond en mijn team won!

Zaterdagmiddag de kwalificatie van Formule 1 kijken…

… en ondertussen ook nog leren.

En aan het eind van de dag nog even tijd voor ontspanning. Om 5 uur zijn mijn vriend en ik nog even het zwembad in gedoken en na het eten moest ik natuurlijk mijn vriend en mijn zusje even in maken met Mario Kart.

Zondag spendeerde ik mijn dag op mijn hockeyclub. Spannende dag, want we hadden onze kampioenswedstrijd!

En die wedstrijd wonnen we! Nu zijn we dus 3 wedstrijden voor het einde al kampioen. Dat moest natuurlijk ook goed gevierd worden!

De dag sloten we af met eten op de club. Jammer genoeg ging dat niet helemaal goed en bleek er toch gluten in te zitten. Eenmaal thuis werd ik hartstikke ziek van een glutenaanval. Beetje jammere afsluiting, maar gelukkig was verder de dag geweldig!

Komende week heb ik mijn herkansing, dus ben ik nog even hard aan het leren. Maar de dag erna heb ik lekker vrij, dus kan ik eindelijk eens goed van het mooie weer genieten. Nu al zin in!