Selecteer een pagina

Zo, wat een volle week was dit zeg! Gelukkig gevuld met een hoop leuke dingen, zoals lasergamen en uiteten bij Vapiano. Verwacht dan ook een lang fotodagboekje, want ik heb erg veel foto’s gemaakt!

Maandag was een vrij rustige dag, ik hoefde alleen de deur uit voor een meeting met mijn groepje voor een project. Ik trok daarvoor mijn nieuwe jurkje van de Bershka uit de kast. Love deze gele zomerse kleur!

De dag sloten we af met eten op de galerij en natuurlijk een drankje erbij.

Jammer genoeg ging de studie gewoon door. Op woensdag had ik herkansing dus stond ik dinsdag vroeg op om te leren. Mijn hoorcollege besloot ik daarom ook maar even over te slaan.

Daarna snel naar de uni, want ik moest een presentatie geven. Gevolgd door een vergadering met mijn commissie en nog een kop koffie bij Doppio, waar we met een paar gingen studeren.

En door naar het volgende tentje: ’t Koffieboontje. Voor de redactiecommissie van mijn studievereniging schreef ik een artikel over de beste studeer/werkplekjes, dus moest ik zoveel mogelijk tentjes bezoeken. Aangezien ik met mijn herkansing en andere deadlines een hoop te doen had, kwam dat alleen maar mooi uit!

In de middag was ik al bewust langer blijven zitten bij ’t Koffieboontje vanwege de stortbui die uit de lucht kwam vallen. Gelukkig hield ik het droog tot aan huis, want ’s avonds ging het weer te keer. Het lijkt hier gewoon mistig door de regen! Was eigenlijk best wel lekker, kon het eindelijk een beetje doorwaaien.

Woensdag was het dan zo ver, mijn herkansing! Met de bus op naar de Uithof…

En na mijn herkansing lekker in het mooie weer naar huis lopen. Mijn herkansing ging prima, dus mijn dag kon niet meer stuk! Kon ik eindelijk ook even van het mooie weer genieten :-)

Donderdag was gelijk ook een heerlijke dag: ’s ochtends ging ik even squashen, om ’s avonds de eraf gesporte calorieën er weer aan te eten bij Vapiano’s. Dit keer nam ik de glutenvrije pizza en hij was heerlijk!

Als toetje een ijsje van Venezia :-)

En daarna door naar Ozebi. We gingen met onze oude werkgroep en een paar docenten lasergamen! 3x raden wie ik ben? ;-)

Als afsluiting nog een drankje met z’n allen.

De volgende ochtend had ik werkcollege en ja, deze foto’s zijn écht van mijn werkcollege. Ik volg een vak over mobiele communicatie en daarvoor gingen we aan de slag met een mobiele game. Nadat we verspreid waren door de stad kregen we een grijs vlak met gekleurde bolletjes te zien. Wanneer je liep bewoog het bolletje mee en liet hij een lijntje achter, waardoor er dus een lijn met je route ontstond. Aan de hand van die lijnen moest je zien te ontdekken welk bolletje jij zelf was. Vervolgens kon je andere ‘bolletjes’ gaan aftikken. Klinkt lastig? Dat was het ook! En het leverde ook wel gekke blikken op, wanneer je rondjes aan het lopen was of opeens door de stad ging sprinten. Maar het was wel erg leuk, ondanks dat ik vrij slecht in het spel bleek te zijn.

In het tweede deel van het werkcollege gingen we met een ander spel aan de slag. De bedoeling was dat we eerst zelf opdrachten gingen bedenken op basis van een locatie. Daarna moesten we de opdrachten van anderen gaan uitvoeren. Zo maakten we een typische toeristenfoto, moesten we bomen knuffelen en gingen we in een beddenwinkel op bed liggen. Oftewel, erg gelachen dus!

Na mijn werkcollege ging ik door naar het Griftpark, waar ik een vriendin van mijn studie zou interviewen voor het tijdschrift van onze studievereniging.

Jammer genoeg hadden we de slechtste dag uitgekozen, dus konden we na het interview meteen gaan schuilen. We gingen zitten bij Rocking Chair, een cafétje in de buurt bij het Griftpark (en mijn huis). Tot half 6 hebben we er uiteindelijk zitten werken, was een lekker productieve middag!

Na de lange dag had ik wel behoefte aan een chill avondje. Samen met mijn vriend en een huisgenoot keken we de eerste twee afleveringen van Thirteen Reasons Why seizoen 2, terwijl we ondertussen chips van Crocky testte. Ze hadden een pakket opgestuurd omdat hun chips (met uitzondering van 1 soort) nu glutenvrij is, superfijn! De ketchup variant was ik zelf niet zo fan van, maar verder waren ze allemaal heel lekker. Mijn favoriet was paprika of saté!

Zaterdagochtend die chips er maar weer af sporten :-)

In de middag ging ik door naar mijn ouders. Ik deed een poging een leuke foto van onze honden te maken, maar die beesten kunnen echt niet stilzitten haha!

Met mijn broer en zusjes keken we ’s avonds een film. Lekker old school Jurassic Park: The Lost World.

Zondagmiddag na de hockey weer terug richting Utrecht. We wonnen de wedstrijd met 3-1!

Met dit mooie uitzicht dook ik ’s avonds snel mijn bedje in, de volgende ochtend zou het weer vroeg zijn.