Selecteer een pagina

Hoewel mijn week lekker relaxed aanvoelde, was het, als ik zo terug kijk, een hele volle week! Een bezoekje aan de Ikea, naar de film, meerdere keren lunchen… zwaar leven dus ;-) Kortom: genoeg materiaal voor mijn dagboekje!

Maandag begon met een thuiswerk dagje: mijn vriend had een 24 uur durend onderzoek dus ik mocht thuis voor hem zorgen. Ik aan het werk, terwijl hij lekker zat te gamen.

Tussendoor nog wel even boodschappen doen. Lekker door het groen fietsen!

De volgende dag zat het onderzoek er gelukkig weer op en mochten we weer met de bus naar huis.

Tijdens de lunch vergaderde ik met mijn commissie. En dat deden we onder het genot van pannenkoeken bij De Muntkelder (die dus ook glutenvrije pannenkoeken hebben!).

De volgende dag starte wat minder, omdat midden in de nacht ons bed doorzakte. Om half 4 ’s nachts schrokken we dus wakker, niet zo prettig! Dit was al een paar keer gebeurd, omdat een ijzeren plaatje was omgebogen waarop de lattenbodems liggen. Gelukkig hebben mijn vriend en ik een kamer in hetzelfde studentenhuis, dus zijn we ’s nachts naar mijn bed verplaatst.

’s Middags college: mijn aantekeningen maken wel duidelijk hoe goed ik heb opgelet.

En daarna weer aan de studie.

’s Avonds aten we een lekkere studentenmaaltijd. Gewoon allerlei restjes bij elkaar gegooid en het smaakte nog best prima ook!

Die restjes aten we snel, omdat we daarna doorgingen naar de film. De nieuwe Jurassic World! We gingen naar de net verbouwde bioscoop in Amersfoort, mét ligstoelen!

Donderdag had ik niet heel veel op de planning. ’s Middags zou ik via Skype een sollicitatie hebben, ’s avonds huisavond en verder vooral studeren. Lekkere thuis chill dag dus. Ik droeg bovenstaande combi, van Asos.

Het leek me wel een goed idee om op m’n balkon te werken. Hield ik 10 minuten vol, toen bleek het toch wel iets té warm te zijn.

’s Avonds huisavond met cocktails en lekker weer :-)

Vrijdagochtend begon met een 4 uur durend werkcollege. Daarna door naar ’t Koffieboontje, waar ik met mijn vriend ging lunchen en werken.

Het werd nu toch maar eens tijd om dat kapotte bed te vervangen, dus zaterdag gingen mijn vriend en ik naar de Ikea! Een lunch kan natuurlijk niet ontbreken ;-)

Lekkere volle kar!

En het resultaat! We zijn er zo blij mee, hij slaapt ook echt veel beter! Jammer genoeg konden we hem niet meteen testen, want ik moest weer door richting mijn ouders voor hockey de volgende dag.

En zondagmiddag weer terug naar Utrecht. Met een roos, die we (mijn hockeyteam en ik) nog kregen voor ons kampioenschap!

Het weekend sloten we af met Thuisbezorgd van Ritos. Doen we volgens mij iets te vaak de laatste tijd haha!

Komende week is een wat minder volle week, omdat ik donderdag tentamen heb. Gelukkig wordt het wat minder weer, dus zal het iets minder erg voelen om de hele dag binnen te zitten. En daarnaast is het de een na laatste week van mijn studie voor de zomervakantie, dus dat is ook alvast een heerlijk vooruitzicht!