Selecteer een pagina

Met de laatste tentamens en deadlines was het deze week nog even afzien. Ik spendeerde het merendeel van de mooie dagen binnen achter mijn bureau en met mijn neus in mijn boeken. Weinig foto’s dan ook dit keer. Gelukkig is het nog maar 1 week tot de zomervakantie!

Maandag was het buiten mooi weer…

…maar ik moest dus binnen blijven. Hoe mooier het weer, hoe lastiger het is om daadwerkelijk te studeren! Gelukkig kreeg ik wel iets gedaan, want donderdag had ik een tentamen.

’s Middags kreeg ik nog even een privé concert van mijn vriend :-)

Dinsdag ging ik met mijn commissie de Dom beklimmen! Binnen onze studievereniging hebben we een commissiebattle, waarvoor je allerlei opdrachten moet uitvoeren voor punten. Een daarvan was dus de Dom beklimmen. En aangezien we erg graag voor de winst willen gaan, moesten we dat natuurlijk even doen!

Met z’n allen bovenop de Dom.

Woensdag en donderdag vergat ik compleet foto’s te maken. Ik denk dat ik een beetje te gestresst was voor mijn tentamen… Vrijdag voelde het eindelijk alsof ik weer een beetje een leven had! De week erna had ik nog wel twee deadlines, maar op vrijdag besloot ik mezelf even rust te gunnen door een bezoekje aan de kapper te brengen. Ben erg blij met het resultaat!

’s Avonds lekker wandelen door Utrecht en ijsjes eten van Il Mulino. Zo fijn dat steeds meer ijssalons ook glutenvrije hoorntjes hebben!

Op zaterdag hadden mijn huisgenoten en ik een drukke dag voor de boeg: we gingen inkopen doen voor ons huisfeest! Uiteindelijk waren we de hele ochtend aan het shoppen, dus pakten we even snel een Mac als lunch. Af en toe moet je ook slecht kunnen doen, toch? ;-)

Na de Mac snel naar huis, want toen moesten we ons huis gaan klaarmaken. Oftewel, schilderen dus! Zelf maakte ik dit logo in onze woonkamer.

Na al het werk gingen mijn vriend en ik door naar een feestje, waarna ik ’s avonds nog de trein richting mijn ouders pakte. Daarbij werd ik getrakteerd op dit mooie uitzicht!

Zondag had ik dan eindelijk mijn laatste hockeywedstrijd. De wedstrijd gaf me dan ook een enorm dubbel gevoel. Naderhand hebben we het nog goed afgesloten, voordat ik weer de trein richting Utrecht pakte. En dit keer dus met mijn hockeystick, voelde heel gek om die mee te nemen.

En toen zat de week er weer op. Komende week zal ik ook nog veel achter mijn laptop zitten voor mijn deadlines, maar vanaf vrijdag heb ik lekker vakantie. Dat kan ik gelijk ook goed vieren met ons huisfeest, nu al zin in!