Selecteer een pagina

Yes, mijn zomervakantie is eindelijk begonnen! Afgelopen week was ik nog erg druk met mijn laatste deadlines. Op vrijdag moest ik nog twee dingen inleveren voor mijn vakantie zou beginnen. Daarna kon ik die vakantie gelijk goed vieren, want we gaven een huisfeest en de dag erna was ik een jaar samen met mijn vriend. Perfect begin dus!

Wat doe je als je aan de studie moet? Juist, oude kleding uitzoeken en op United Wardrobe gooien. Mocht je dus nog willen shoppen, dan kan je me vinden onder de naam marlotb!

’s Avonds ging ik een stukje wandelen met mijn vriend. Samen mooie plekjes ontdekken en natuurlijk foto’s maken – ik blijf wel een blogger. Het voelt aan de ene kant heel suf en burgerlijk, maar ik vind het heerlijk om buiten zonder doel te gaan wandelen!

Uiteindelijk eindigden we nog in het Griftpark met een drankje. Perfecte afsluiting <3

Dinsdag kwam het bier voor ons huisfeest binnen, goede stapel wel!

En ondertussen mijn outfit passen. Bijna compleet, alleen een shirt miste nog. Kan je raden als wie ik ging?

Later die dag kwamen ook de bandjes binnen. Voelde wel erg fancy, om onze eigen custom bandjes te hebben. Was daarnaast ook erg handig, zo konden we makkelijk zien wie er betaald had.

Woensdag gingen mijn vriend en ik eten bij mijn schoonvader. Voor vaderdag nog zouden wij, mijn vriend, zijn broers en ik, alle hapjes klaar maken. Het idee was tapas, dus we hadden een goed gevuld mandje!

En dit was het resultaat! Of een gedeelte dan van. Later hadden we nog een ‘warme’ ronde en als toetje nog crème brûlée. Oftewel: veel te veel eten, maar wel allemaal heel lekker!

Mijn donderdag en vrijdag zagen er beiden grotendeels zo uit. Na al die leuke dingen zoals het huisfeest voorbereiden en de tapas hapjes maken, moest ik nu nog even heel hard werken aan mijn deadlines. Gelukkig wel allemaal gelukt, uiteindelijk kon ik vrijdag aan het begin van de middag alles inleveren. Wat betekende dat ik eindelijk vakantie had!

Hoewel ik het liefste die vakantie met een drankje wilde gaan vieren, was er geen tijd, want een paar uur later zou ons huisfeest zijn. Een paar minuten na mijn deadline stond ik dan ook al te schilderen in de gang.

Het huisfeest was een groot succes! De dag erna was alleen wat minder, toen we moesten gaan schoonmaken en opruimen. Wat was het een bende zeg! De vloer in de keuken hebben we minstens 4 keer moeten dweilen voor die niet meer plakte!

Na een hele dag schoonmaken en opruimen waren we nog niet klaar. Alles was schoon, maar we hadden alleen nog een niet elkaar gezette bank in de keuken staan. Maar na zoveel uur brak schoonmaken waren we er helemaal klaar mee, dus was het eindelijk tijd voor een douche. Beetje jammer was wel dat mijn vriend en ik op deze zaterdag ook een jaar samen waren. Ik had me die dag toch iets anders voorgesteld! Eigenlijk zouden we ’s avonds nog wel uiteten gaan om het te vieren, maar vanwege onze brakheid hadden we dat maar naar een dag later verplaatst. Als avondeten werd het daarom thuisbezorgde burgers van Meneer Smakers. Beste burgers ooit!

Zondagochtend begonnen we even met z’n tweetjes, met een ontbijt op mijn kamer (en natuurlijk met mijn leuke Efteling mokken!).

En dit keer dus wel uiteten. Mijn vriend had als verrassing een plekje uitgezocht: we gingen naar Mejuffrouw Janssen. Ik kende het zelf nog niet, maar het ligt midden in het centrum aan de Oude Gracht, in een oude werfkelder. Je kan dus heel mooi buiten zitten aan de gracht, of binnen zoals je hierboven ziet! Van het eten maakte ik verder geen foto’s (we hadden een telefoonloze avond), maar ik kan wel zeggen dat het heel lekker was!

Toen we na het eten weer buiten stonden, besloten we toch nog even naar Gamestate te rennen. Nu we allebei regelmatig Crossy Road op onze telefoon spelen, moesten we natuurlijk testen of onze skills verbeterd zijn. Nou dat waren ze, want we wonnen behoorlijk wat tickets!

De komende week ga ik lekker rustig aan doen. Even bijkomen van al het harde werken de laatste tijd. Kan ik eindelijk ook weer wat achterstallige taken doen, zoals mijn kamer schoonmaken, kleding verder uitzoeken en wat wasjes draaien. Wordt eens tijd!