Selecteer een pagina

Deze week was de eerste officiële week van mijn zomervakantie! Ik ging daarom lekker in vakantiemodus en deed het rustig aan. Genieten dus!

Deze week was de eerste officiële week van mijn vakantie en daar wilde ik dan ook goed van gaan genieten! Op maandag deed ik daarom lekker rustig aan en ging ik ’s middags naar het Griftpark voor de commissiebedankdag van mijn studievereniging. Daar kregen we ook eindelijk de uitslag van de commissiebattle te horen: wij hadden gewonnen! Mooi begin van de week dus!

’s Avonds was ik vrij zenuwachtig, omdat ik een auditie voor een musical had. Doodeng, maar ook heel leuk! Woensdag zou ik de uitslag krijgen, dus ik moest nog even in spanning wachten.

Dinsdag voelde ik me wat ziekjes, dus besloot ik er een rustig dagje van te maken. Kleding uitzoeken, schoonmaken, etc.

Doordat ik me steeds zieker begon te voelen besloot ik te genieten van mijn vrijheid en een nieuwe serie te gaan kijken. Dat wilde ik nog doen voor mijn blog, dus kon ik toch tegen mezelf zeggen dat ik lekker bezig was haha!

’s Avonds nog wel lekker op de galerij eten in het zonnetje.

Woensdag voelde ik me gelukkig weer wat beter en dus besloot ik die schoonmaak maar voort te zetten. Maar eerst even de dag rustig beginnen met koffie en een stukje lezen.

Het voordeel van je kleding uitzoeken? Je komt weer zoveel leuke nieuwe combi’s tegen!

Die dag kreeg ik ook eindelijk de uitslag van mijn auditie te horen. Oftewel, heel de dag heb ik zenuwachtig mijn mail lopen checken en van iedere trilling van mijn telefoon schrok ik op. En toen kwam eindelijk het mailtje binnen… en het was goed nieuws! Ik ben door! Het duurt nog wel even voordat we echt beginnen met de repetities, maar ik heb er nu al superveel zin in!

De dag erna begon ik ook weer lekker rustig. De vakantie modus zat er wel in!

Daarna die schoonmaak maar weer eens voortzetten. Hoewel dit er misschien netjes uitziet, was de rest van mijn kamer nog een enorme bende. Oeps!

Vrijdag maar weer eens tijd aan mijn blog besteden! Wel lekker vanuit bed :-)

Zaterdag gingen mijn vriend en ik eerst naar de verjaardag van zijn broertje om vervolgens ’s avonds weer door te reizen naar mijn ouders voor de verjaardag van mijn nichtje de volgende dag. Jammer genoeg was de reis wat minder door vertraging, treinen die te vroeg weg rijden en uitvallende treinen. Dan maar tussendoor even een stukje bij Hoog Catharijne wandelen….

…en even een ijsje halen!

Na een lange reis eindelijk in Den Bosch!

Zondag vierden we de verjaardag van mijn nichtje in een pannenkoekenrestaurant. Was erg lekker en gezellig!