Selecteer een pagina

Cocktails drinken, ijsjes eten, terrasje pakken, eerste werkdag: het was een drukke week! Gelukkig wel een erg leuke en gezellige week! Maar dat kan ook bijna niet anders met het mooie weer en alle vrije tijd die ik heb.

Maandagavond had ik met vriendinnen van mijn studie afgesproken bij The Streetfood Club. Deze nieuwe plek zit er al een tijdje, maar ik was er zelf nog niet aan toegekomen om hier een keertje langs te gaan. Met zo’n zomerse avond was het natuurlijk het perfecte moment om die een keer uit te proberen! Een avondje cocktails dus en gezellig bijkletsen :-)

’s Avonds kwam ik thuis met dit mooie uitzicht: genieten!

Deze week doe ik mee aan een schrijfcursus en daar nam ik dinsdag uitgebreid de tijd voor. Zo deed ik o.a. een grote brainstorm voor mijn blog. Maakt me zo enthousiast om weer meer met bloggen te doen!

’s Middags had ik een afspraak met een docent en daarna ging ik nog even met mijn vriend de stad in. Natuurlijk maakte we even een tussenstop bij Venezia! ;-)

Na het shoppen onszelf nog even belonen met een koud drankje op het terras!

Woensdag vergat ik door de drukke dag compleet foto’s te maken. Ik had mijn eerste dag bij mijn oude werk. Aangezien ze bij mijn oude werk wel wat hulp konden gebruiken op de communicatie afdeling, ben ik deze zomer weer terug op m’n oude plek. Woensdag begon ik dus weer en het was gelijk een volle dag die voorbij vloog.

Na mijn werk ging ik meteen door naar mijn ouders voor de groep 8 musical van mijn zusjes. Het was verbazingwekkend leuk, maar ook wel heel gek dat mijn zusjes al echt zo oud zijn.

Na een rustige ochtend gingen mijn vriend en ik weer terug naar Utrecht. In de trein van Den Bosch naar Utrecht werkte alleen de airco niet, dus het was echt standje sauna. Het was dan ook een erg lang halfuur en de buitenlucht was heel verfrissend toen we er eindelijk uit konden! Na dat halfuur vonden we dat we wel (alweer) een ijsje verdiend hadden. Even langs de Swirl dus! En daarna gelijk nog even langs de Leon lopen voor lunch.

Eenmaal thuis ging ik nog even aan de slag voor werk. Op een gegeven moment was ik alleen helemaal op, dus ging ik even een vlog kijken terwijl mijn vriend koffie zette. Goed geregeld toch? ;-)

Gelukkig was dat kopje koffie een van mijn laatste Senseo kopjes ooit, want een dag later kwam ons nieuwe koffiezetapparaat binnen! Als The Coffee Type was ik natuurlijk dolgelukkig met deze aankoop!

Naast koffie heb ik nog een grote liefde: de Efteling! En daar gingen we zaterdag naar toe. Mijn geluk kon dit weekend dus niet meer op! ’s ochtends beginnen met een bakje koffie uit ons nieuwe apparaat en daarna door naar Kaatsheuvel.

Dit zijn nog maar enkele foto’s van mijn dag, ik heb nog een hele verzameling! Het park was die dag tot 11 uur open, dus we hadden een heerlijk lange dag waarop we rustig aan konden doen. We sloten de dag af met de Tiësto Aquanura versie en reden daarna met mijn zusje mee naar huis.

Zondag natuurlijk tijd voor de Formule 1 race! Jammer genoeg niet de hele race, want daarna kwamen vrienden op bezoek om te gaan barbecueën. Natuurlijk ook erg leuk!

En na de barbecue weer gauw terug naar Utrecht. De volgende dag mochten we weer vroeg op om op vakantie te gaan! Nu al heel veel zin in, jullie kunnen veel foto’s verwachten!