Selecteer een pagina

Nu de zomer officieel begonnen is en school een tijdelijke herinnering is die ik liever even vergeet, is het weer tijd voor de dingen die ik echt wil doen. Bloggen bijvoorbeeld, en fotograferen en met bloggers meeten en – nou ja, je snapt het punt. Tijd voor dingen die mijn hartje begeert. Echter ben ik een uitstelqueen en dus moet ik mezelf af en toe helpen herinneren wat ik allemaal wil doen, zodat de vakantie niet eindigt in een ‘ik heb alleen Netflix gekeken’ vakantie.

In de maand juli…

ga ik naar het buitenland.

Hoop ik dan. Het ziet er naar uit dat ik toch nog een weekje weg ga met vriendinnen. Zo niet, dan wil ik alleen een paar dagen weg gaan. Alleen inchecken, alleen vliegen over idyllische landschappen en miniscule huizen, alleen neerploffen op een donzen bed, alleen de zoute zeelucht ruiken of me omringen met een nieuwe cultuur en alleen de kleuren van een stad of landschap proberen te vangen op beeld. En dat klinkt heel erg eng. Maar tegelijkertijd ook heerlijk. Misschien dat ik überhaupt gewoon alleen ga, ongeacht de plannen met vriendinnen.

wil ik met Photoshop en Illustrator leren werken.

Beide programma’s staan op mijn computer, maar toch kan ik er vrij weinig mee. Steeds vaker kom ik erachter dat het fijn zou zijn als ik op zijn minst basiskennis zou hebben. Tijd om daar iets aan te doen dus!

ga ik meer bloggen.

Ja, dit keer echt. Ik weet dat ik dit zo vaak roep, maar ik heb nu ook eindelijk ook echt tijd. Hoe vaak ik per week ga ik bloggen ben ik nog niet uit, maar ik denk aan twee keer per week.

wil ik een kamer vinden in Utrecht.

Mijn liefde voor Utrecht is niet uit te drukken in woorden. Een prachtige stad, met fijne winkels, heerlijke straatjes en fotogenieke gebouwen. Ik kan er met gemak uren rondbrengen. En dat komt goed uit, want volgend jaar ga ik er studeren en hoop ik er dus ook een kamer te vinden.

ga ik video’s maken.

Oh ja, ik had nog zoiets als een YouTube kanaal. Ondanks het feit dat ik het heel leuk vind om YouTube video’s te maken, is het iets wat er bijna nooit van komt. Oké, dit komt ook grotendeels doordat mijn laptop minstens 10 keer vastloopt tijdens het editen, wat weer leidt tot ‘ARGH IK BEN ER KLAAR MEE’ momenten. Maar hé, met meer dan genoeg tijd maakt het niet uit als mijn laptop desnoods 100 keer crasht. Toch…? (protip voor mezelf: eerst mijn laptop opschonen en dan hopen dat hij niet continue crasht)

wil ik een kunst-avontuur aangaan.

Een kunst-avontuur met mezelf wel te verstaan. Tekenen, schilderen en fotoserries maken. Stiekem zou ik ook heel graag andere mensen fotograferen. Ik vind het alleen heel eng om andere mensen te vragen, omdat ik niet kan beloven dat er mooie foto’s uitkomen en ik altijd bang ben dat andere mensen dat raar vinden. Maar mocht je dit lezen en je op willen offeren, graag!

Eigenlijk is mijn lijst nog veel langer, maar mezelf kennende is het slimmer om op een paar dingen te focussen. Ik ben en blijf wel de uitstelqueen hè!

Wat zijn jouw plannen voor juli?

 

Pin dit:

Dit Wordt Juli | De zomer is aangebroken en dus heb ik alle tijd. Tijd om te besteden aan mijn favoriete bezigheden. Dit zijn mijn doelen voor juli!