Selecteer een pagina

Ieder jaar heb ik altijd wel een paar goede voornemens, maar echt veel komt er niet van. Met het idee ‘dat komt nog wel’ is het jaar altijd zo weer voorbij. Vandaar dat ik nu maandelijks een lijstje op stel met dingen die ik deze maand gedaan wil hebben! Ondertussen zijn we alweer bij april. Kunnen we er even bij stil staan hoe snel dit jaar wel niet gaat?! Maar goed, ook voor deze maand heb ik weer een lijst opgesteld.

Beter reageren

Deze klinkt misschien een beetje vaag, maar ik ben echt heel slecht in het reageren op mailtjes, reacties, nou ja eigenlijk alles! Deze maand wil ik binnen 24 uur gaan reageren. Daarnaast geldt dit reageren ook voor andere blogs. Ik ben echt een enorme lurker als het aankomt op het lezen van andere blogs. Deze maand wil ik gaan proberen om op zoveel mogelijk blogjes te gaan reageren.

Gezonder leven

Dit is eigenlijk een verlengde van mijn doelen van de vorige maand. Toen had ik als doelen om meer te gaan sporten en minder suiker te eten. Zoals je hier kan lezen was dat niet een enorm succes. Deze maand geef ik het nog een kans en hoop ik dat het me beter afgaat!

Minstens een 8

Dit wordt een hele lastige! Deze maand heb ik weer een tentamenperiode en ik zou heel graag voor minstens één vak minstens een 8 halen. Nou zijn mijn cijfers niet bepaald je van het, dus dit gaat best pittig worden! Hoewel ik ervan overtuigd ben dat ik het qua intelligentie prima moet kunnen, is mijn motivatie een heel ander verhaal.

Beter plannen

Ik ben geweldig in het maken van planningen, maar de uitvoering is vaak een stuk minder. Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, met posts die af en toe te laat online komen (of helemaal niet, oeps!) en artikels die nog wel eens vol spelfouten zitten door mijn late night sessies. Dat kan beter! Ik heb me voorgenomen om al mijn posts uiterlijk twee dagen van tevoren klaar te hebben, zodat ik ze de avond ervoor nog kan nalopen op fouten. Ik ben heel benieuwd of dit me gaat lukken!
Dit verbeterplan voor mijn plannen geldt trouwens niet alleen voor bloggen. Naast dat ik bezig ben met een tof project, wat echt wat planwerk gaat eisen, moet ik ook dingen als school beter vooruit gaan plannen.

‘Uit mijn comfortzone’ outfit

Het hangt er vanaf of het weer het toe laat, maar ik heb laatst een aantal leuke nieuwe items gescoord. Deze items, een hoed en een maxirok, zijn wel een beetje uit mijn comfortzone. Zoals ik al eerder schreef, vind ik het lastig om dat soort items zomaar aan te trekken. Misschien dat ik ze eerst maar eens aantrek op een simpel dagje waarop ik niet veel hoef te doen. Ik ben benieuwd of ik ze ook op andere dagen durf te dragen!

Mijn kamer opruimen en inrichten

Ik houd van mijn kamer, maar het is nog steeds niet zoals ik het precies wil hebben. Tijd om daar verandering in te brengen! Eerst wordt het tijd dat ik er eens flink met de bezem door heen ga en daarna heb ik een mooie lijst aan DIY’s die ik wil gaan doen. Mochten ze lukken, dan ga ik ze natuurlijk hier delen!

Actiever op social media

Er is een periode geweest waarin ik iedere dag een foto op Instagram plaatste. Hoewel dat nou ook weer niet voor mezelf hoeft, wil ik wel weer wat actiever worden. Op Instagram, omdat ik het superleuk vind om me bezig te houden met fotograferen en op Twitter, omdat ik het een superleuke manier vind om contact met anderen te hebben. En als laatste op Facebook, omdat ik mijn pagina echt een beetje verwaarloos.

Ik ben heel benieuwd of deze maand mijn doelen beter gaan lukken. Heb jij ook doelen voor deze maand?