Selecteer een pagina

De laatste zomermaand is alweer aangebroken – ja hallo dit gaat dus echt veel te snel! Tijd om te reflecteren op vorige maand en weer eens te bedenken wat ik deze maand wil doen of bereiken.

Ik snap eerlijk gezegd ook nog niet helemaal hoe juli al voorbij kan zijn. Dat klinkt als niet een hele goede voorbode voor de resultaten van mijn doelen in juli, maar gelukkig valt het mee. Dit heb ik ervan weten te maken:

Ga ik naar het buitenland.
Check! Ik ging lekker een paar dagen naar Spanje.

Wil ik met Photoshop en Illustrator leren werken.
Nee, niet echt gelukt. Ik heb één keer hoopvol Photoshop geopend, maar na een frustrerend halfuur heb ik maar weer op het kruisje gedrukt.

Ga ik meer bloggen.
Ja! Stiekem ben ik best een beetje trots op deze!

Wil ik een kamer vinden in Utrecht.
Ook ja! Deze is zelfs heel goed gelukt: ik heb een kamer gevonden, al geverfd en afgelopen zaterdag ingericht. Klaar dus om er deze maand echt in te gaan.

Ga ik video’s maken.
Uh, een klein beetje…? Ik heb een video opgenomen, maar het editen moet nog gebeuren. (Laten we maar even vergeten dat dat het meeste werk is)

Wil ik een kunst-avontuur aangaan.
Verre van ja. Ik heb echt werkelijk helemaal niets gedaan, behalve dan wat foto’s maken op vakantie (al was dat niet wat ik bedoelde met een kunst-avontuur).


Augustus:

3 maal per week sporten

Een boek lezen

Mijn herkansing halen

Mijn kamer mij maken

Oh ja, dat kunst-avontuur

Rust in de chaos creëeren

Fotograferen

Augustus wordt een vrij drukke maand, met o.a. twee introducties, mijn herkansing en een tripje naar Londen. Eigenlijk zou ik deze maand nog veel meer dingen doen, maar realistisch gezien wordt misschien dit lijstje al lastig. Gelukkig viel vorige maand me alles mee. Dat geeft goede hoop voor augustus!

Wat ga jij deze maand doen?