Selecteer een pagina

Ja, het is ontzettend laat, maar toch wilde ik dit er nog even uitgooien. Met zo’n 1,5 week te gaan kan ik nog genoeg doen! En als ik iets geleerd is, helpt het enorm als ik mijn doelen opschrijf (zoals Percy ook al beaamde). Dus, in het kader beter laat dan nooit, hier alsnog mijn lijstje met doelen!

Een 8 scoren op mijn tentamen

Oké, officieel is mijn tentamen op 1 juli, maar dat houdt in dat ik moet leren in juni, dus vind ik dat hij hierbij past. Ik heb deze periode maar 1 tentamen en dus klinkt een 8 misschien best wel haalbaar. Het gaat echter wel om statistiek en hoewel ik niet dramatisch ben, is het ook niet mijn sterkste vak. Dat wordt nog pittig dus!

Mijn blogposts ‘pinterest-proof’ maken

Zoals jullie al op snapchat konden zien (@mainlymarlot), was ik naar de European Food Bloggers Convention geweest. Daar waren een aantal toffe sprekers en een verhaal ging over Pinterest. Dit platform gebruikte ik tot nu toe nog amper, terwijl er behoorlijk wat uit te halen valt (en het is gewoon leuk!). Tijd om dus wat aandacht aan Pinterest te besteden.

Foto’s maken

Ondanks dat ik een prachtige nieuwe lens heb (Sigma 30mm f1.4), heb ik hem – naar mijn mening – nog veel te weinig gebruikt! Aanstaande zondag ben ik naar een dierentuin en dus hoop ik daar nog wat mooie plaatjes te schieten. En met een beetje mazzel wordt het nog goed weer en kan ik tussendoor een uurtje naar buiten!

Heb jij nog plannen voor juni?