Selecteer een pagina

Aan het begin van deze maand plaatste ik een lijstje met mijn doelen voor maart. Nu het einde van maart alweer in zicht is (wow, wat gaat dat snel!) is het tijd om terug te blikken op die doelen. Zou ik ze allemaal gehaald hebben?

Meer drinken

En of ik veel gedronken heb! Om een of andere onverklaarbare reden heb ik de afgelopen maand enorme dorst gehad, met als gevolg dat ik veel meer ben gaan drinken. Ondanks dat ik nu nog steeds iedere keer merk dat ik dorst heb, ben ik wel al echt veel meer gaan drinken. Dat gaat dus de goede kant op!

Mijn kledingkast uitzoeken

Dit is soort van gelukt. Ik heb de kast in mijn kamer wel opnieuw ingedeeld en de winterkleding vervangen voor zomerkleding. Er is echter nog niets uit mijn garderobe verdwenen. Dat moet nog zeker een keer gebeuren, want er zijn zat dingen die ik nog amper draag!

Minder suiker eten

Dit was niet een enorm succes. Echt, ik heb mijn best gedaan, maar de verleiding van heerlijke paaseitjes kon ik gewoon niet weerstaan!

Sporten

Ook deze kan op de lijst van mislukkingen. Ik heb wel iets gedaan, maar het kwam niet in de buurt van wat ik voor ogen had. Gelukkig heb ik na mijn tentamens weer alle tijd en hoop ik dat het dan beter gaat lukken!

2 boeken lezen

Tellen studieboeken ook? Oké, daar weet ik het antwoord eigenlijk al wel op. Ik ben niet veel verder dan een paar pagina’s gekomen. Het probleem is ook dat ik nog weinig (lees geen) leuke boeken in mijn kast heb staan, die ik overal mee naar toe kan nemen. De enige boeken die nog op me wachten zijn dikke pillen en die lees ik minder snel. Mijn favoriete leesmomentjes zijn namelijk bijvoorbeeld de momenten dat ik in de trein zit. Naast mijn veel te zware laptop, schoolboeken, notitieblok en andere noodzakelijkheden wordt zo’n dik boek dan wel erg veel sjouwwerk.

Aanstaande woensdag komt er weer een nieuw lijstje, maar dan met mijn doelen voor april. Hopelijk wordt de uitvoering de komende maand wat beter!
Hadden jullie doelen voor april en zo ja, hebben jullie die gehaald?