Selecteer een pagina

Olivier

Maandag konden jullie hier al lezen dat ik weer eens met Nikki had afgesproken. We kennen elkaar al 10 jaar (!) en hoewel we elkaar niet vaak kunnen zien, is het wel altijd weer gezellig. Een van de dingen die we vaak doen is samen shoppen. Zo ook de afgelopen keer. Vandaag neem ik jullie mee op die dag en laat ik jullie zien wat we gedaan en gekocht hebben.

Mijn dag begon om half 8 (*gaap*). Hoewel ik wel vaker vroeg op sta, ben ik nu dankzij de vakantie gewend dat ik dan uren de tijd heb. Meestal ga ik dan eerst lekker in mijn pyjama naar beneden, ontbijt ik en ga ik daarna voor een kop koffie en de krant of een goed boek. Daarna ga ik eerst nog aan mijn blog werken of blogs lezen voordat ik een keer me echt ga aankleden. Nu moest ik echter ook meteen eruit en me klaar maken, wilde ik de trein niet missen. Dat ging trouwens nog bijna mis! Ik kwam net aan toen de spoorbomen dicht gingen… en ik moest aan de andere kant zijn! Gelukkig kan je, zodra de spoorbomen open gaan, een sprintje trekken en dan haal je het precies. Perfecte timing dus!

IMG_20140716_201840

Nikki en ik hadden afgesproken op Utrecht Centraal. Daar begonnen we gelijk met ons standaard ritueel: het halen van Starbucks. Ik ging voor Cappuccino (mijn standaard order) en Nikki ging voor de Cool Lime, die trouwens ook ontzettend lekker was!
Vervolgens slenterde we een stukje door Hoog-Catherijne. Nadat webeiden onze drankjes op hadden, doken we de H&M in. Niet veel later kwamen we beiden naar buiten met een volle tas. Oeps… Ik moest eigenlijk stoppen met geld uitgeven… Tja, dat is ook wel heel lastig als je een gehele dag in Utrecht aan het shoppen bent.
Maar goed, waar was ik. Oh ja, ik kwam met een tas naar buiten. Ik kocht een nieuw jurkje, grijs basis t-shirt, een hardloop shirt en een crop top. Valt stiekem nog best mee toch?

IMG_1510

 

Dagje met Nikki

Na de H&M bezochten we een winkel die er vlakbij zat: de Monki. Deze winkel kende ik tot voor kort nog niet, maar de vorige keer was ik er goed geslaagd. Daarnaast hadden ze sale en dat is altijd een reden om een kijkje te nemen. Uiteindelijk besloot ik niets te passen, maar nam ik wel een bandeau bh mee.

Vervolgens doken we nog een paar random winkels in. Ik haalde een body butter bij The Body Shop en Nikki nam een oogschaduw mee. Daarna liepen we door naar de Hema, waar Nikki nog even snel een ontbijtje nam. En toen was het tijd voor de geweldige stationair van de Hema! De Hema heeft al jaren een klein plaatsje in mijn hart. Een tijdje terug bracht ik er een ook al een bezoekje. Dit keer had ik dan ook helemaal niets nodig, maar dat weerhield me er niet van om toch wat mee te nemen. Ten eerste ging ik voor twee geweldige blog boekjes. Oh wat zijn ze handig en schattig en mooi en geweldig! Ik nam er twee, zodat ik in mijn beiden tassen altijd een boekje bij heb. Naast de notitieboekjes nam ik ook een weekplanner mee. Naar deze was ik al heel lang opzoek en gelukkig zag Nikki deze liggen (ik had er dus heel typisch overheen gekeken). Daarnaast nam ik ook nog een extra setje magnetische boekenleggers mee.

IMG_1593

We gingen verder met onze tocht en doken nog een paar winkels in, totdat we het een beetje beu waren. Voor de lunch gingen we daarom naar Olivier, waar we een tijd lang hebben uitgerust. Na de lunch gingen we nog even snel langs de Xenos – een winkel waar we beiden dol op zijn – en haalde ik mijn geweldige nieuwe koffie mok mee en twee schaaltjes voor armbanden en ringen.

IMG_20140716_101633

Ondertussen waren we zo gaar dat we besloten naar Nikki’s huis te gaan (zij woont in de buurt van Utrecht). Maar niet voordat we bij een tentje nog aardbeien met gesmolten chocola haalden. Liefde voor degene die dat bedacht heeft. Dat is de meest goddelijke combinatie die er bestaat.

IMG-20140718-WA0000

Gejat van Nikki’s Instagram

Eenmaal in de trein is het: selfie-tijd! Oké, ik sta er niet heel charmant op, maar het is een van de weinige foto’s die we van ons samen hebben. Als we af spreken maken we wel heel veel foto’s, maar bijna altijd van elkaar. De enige leuke foto die ik hiervoor had was van een concert en zulke slechte kwaliteit dat hij alleen op pasfoto formaat scherp is. Het was dus hoognodig tijd voor een foto samen.

Snapchat-20140715033727

Bij Nikki thuis chillden we eerst een tijdje op haar kamer en heerlijke bed. We besloten na een tijdje om Nikki’s nieuwe oogschaduw uit te proberen. Ik deed haar make-up; inclusief het duizend keer mislukken van de eyeliner – dat is zo lastig bij een ander! Daarna gingen we nog snel naar buiten om de laatste zonnestraaltjes te kunnen gebruiken.

IMG_1402Voor het avondeten hadden we lekker aardappelen, sla en heerlijke kip. Noem me saai, maar ik vind dit soort gerechten juist heerlijk. Overigens is het bij Nikki altijd heel fijn om te blijven eten. Glutenvrij eten is niet altijd even makkelijk en soms vind ik het ook vervelend om mijn ‘eisen’ aan te moeten geven. Bij Nikki (en haar familie) gaan ze er zo goed mee om! Ze controleren alles en vragen altijd wat ik wel en niet mag. Echt heel lief, dat is zo geruststellend! Dus als je dit leest Nikki, dank je wel! Het wordt heel erg gewaardeerd!

Na het avondeten en het maken van de foto’s werd het voor mij weer tijd om naar huis te gaan. Ik pakte de trein naar huis en tijdens het wachten op Utrecht Centraal ging ik snel langs de Starbucks om opnieuw een Cappuccino te halen. Het werd een Cappuccino met een knipoog! Dit soort kleine berichtjes zijn altijd zo leuk! Die kunnen me zo vrolijk maken. De gehele terugweg zat ik dan ook met een glimlach op mijn gezicht.

IMG_20140715_195440Heb jij nog leuke plannen voor in de vakantie?

Instagram – FacebookTwitter