Selecteer een pagina

IMG_1225

Vorige week bracht ik een bezoekje aan de Hema. Ik ben dol op de Hema en dan vooral op hun stationery. Hoewel ik niet dringend iets nodig had, besloot ik toch een aantal dingen mee naar huis te nemen.

Hema school
Ben ik de enige die altijd mijn boekenleggers kwijt raakt? Ik weet niet hoe ik het doe, maar ze lijken bij mij altijd spoorloos te verdwenen. Hopelijk verdwijnen deze magnetische varianten (rechtsboven, €1,50) niet zo snel. De etiketten (linksboven, €1,00) nam ik mee om mijn mappen een beetje overzichtelijk te houden van buiten, en de clips (linksonder, €1,50) en tabs (rechtsonder, €1,50) nam ik mee om ze van binnen overzichtelijk te houden.

Hema school1
Ik ben een beetje verliefd, denk ik. Oh wat vind ik dit notitieboek leuk! Mijn plan is om deze op vakantie mee te nemen en hier mijn verhalen in te schrijven. Hij is lekker dik, dus ik kan er heel veel in kwijt! Ik kocht hem voor €4,95. Rechts zie je bovenaan een setje dat ik voor €1,00 kocht. Ik kon een liniaal en puntenslijper wel gebruiken en een gum kan altijd nog van pas komen. Rechtsonder zie je misschien wel mijn favoriete onderdeel uit deze shoplog. Niet omdat het heel mooi is, maar omdat het ontzettend handig is. Ik ben zo’n type die overal to do lijstjes maakt, maar vervolgens die to do lijstjes dus kwijt raakt. Met deze sticky notes hoef ik voor €2,50 nooit meer mijn to do lijstjes kwijt te raken (hopelijk dan).

Als laatste kocht ik deze pennen. Eigenlijk was ik opzoek naar de pastel pennen met quotes, maar jammer genoeg had mijn Hema die niet. Daarom nam ik de linkse set voor €1,00 mee en de rechtse set, met de quote “Things are looking up” mee voor €1,95.

Shop jij ook wel eens bij de Hema voor schoolspullen en ben je net zo verslaafd als ik?