Selecteer een pagina

15 april 2016. Wat is er met die datum, vraag je? Dat was de laatste dag dat ik een artikel publiceerde. Daarvoor 14 maart. Het gaat duidelijk heel goed met mijn blogplannen. Maar, ik leef nog. In een wereld waar niets zeker is, waar dagelijks mensen het laatste licht zien en waarin we nog lang geen vrede hebben, is dat in ieder geval iets. Oké oké, beetje overdreven. Klein beetje maar. Wat ik zeggen wil: ik ben er weer. Soort van.

Begin dit jaar schreef ik iets over mijn vooruitblik op 2016 – iets over alle dingen die ik dit jaar zou uitvoeren. Plannen zijn er om te mislukken. Dat is dan ook wat na nog geen half jaar gebeurd is: mijn plannen zijn dramatisch mislukt (zo ook het regelmatig updaten). Maar omdat mislukkingen nooit leuk zijn om te benoemen, ga ik het gewoon hebben over wat wel gelukt is. Om de positiviteit erin te houden, hè?

Als we helemaal naar het einde van mijn blogplannen lijstje scrollen, komen we ‘De technische kant’ tegen. Meer met de achterkant van mijn website, met fotograferen en meer met programma’s werken. Hoewel het iets minder met mijn eigen site gelukt is, ben ik er wel mee bezig! Qua website (en programma’s) ben ik er mee bezig voor mijn werk. Een tijd terug vertelde ik al dat ik een nieuwe baan had. Maakt niet uit als je het niet meer weet hoor – het is dan ook al lang terug. Voor die baan – PR-assistente – ben ik o.a. druk bezig met 4 websites. En daar komt wat technische kennis bij kijken. Het is vooral tof om te zien dat ik meer weet dan ik denk, of meer kan dan ik verwacht.

Scrollen we nog iets verder, dan komen we ‘Toffe reizen’ tegen. Nu ga ik niet beweren dat een dagje Amsterdam telt als een toffe reis (eerlijk is eerlijk, ik vind Amsterdam niet eens zo leuk). Wel ga ik beweren dat ik binnenkort hopelijk een paar dagen weg ga. Het is nog niet zeker en hangt nog af van een paar dingen, maar ik heb goede hoop. Het zijn misschien maar een paar dagen en naar een stad in Europa, maar toch vind ik dat al heel tof. Daarnaast ga ik in de zomer waarschijnlijk ook nog even weg en dat vind ik al heel wat van mijn studentenloontje, dus ik ben blij. Er is echter altijd ruimte voor verbetering, dus mocht iemand mij een reis cadeau willen doen: donaties zijn welkom. (of een paar dagen mee op reis willen gaan, want alleen gaan gaat me toch nog iets te ver. Iets met comfort zone en zo.)

Scrollen we nog verder – oh. Nou dat was het lijstje dus. Maaaaar…. * tromgeroffel * Enormeeee cliffhanger hier… gelukkig ben ik aan de helft van het lijstje nog niet toegekomen. Zo is ‘Een nieuwe start’ pas mogelijk vanaf september en staat ook de änwarter opleiding volgend jaar pas op de planning. En gelukkig heb ik nog 7 maanden en 1 dag te gaan. Genoeg tijd dus! Maar laat ik me voor nu maar focussen op regelmatig posten.

P.s. Waarom een plant als afbeelding? Omdat ik nog leef, maar mijn plantje niet meer. :(