Selecteer een pagina

Van alle social media, is Instagram toch wel mijn favoriet. Mooie plaatjes kijken, verwonderen over de prachtige locaties en dromen over de perfecte levens: ik geniet er iedere dag weer van. Ondertussen volg ik aardig wat mensen, maar er zijn er een paar die er tussenuit springen. Die creatieve mensen mogen best wat extra zonnestralen ontvangen, dus zet ik ze vandaag in het zonnetje.

2015-10-15 23.46.35

Marleenserne

In tegenstelling tot de meesten, heb ik nooit een enorme liefde of verlangen naar Parijs gevoeld. Ik weet niet wat het was (misschien een gevalletje forever alone), maar ik voelde gewoon niet de behoefte om de stad van de liefde te bezoeken. Dat veranderde dankzij Marleen. Ik wist al langer dat ze een geweldige fotograaf is, maar vooral haar foto’s van Parijs vind ik prachtig. Keer op keer weet ze de stad prachtig vast te leggen. Zelfs zo prachtig, dat ondertussen Parijs ook mijn hart veroverd heeft!

2015-10-15 23.44.57

Paulaleecalligraphy

Stiekem ben ik een beetje jaloers op het talent van deze Instagrammer. Mijn krassen zijn nou niet om over naar huis te schrijven – en anders zou toch niemand het kunnen lezen. Maar hoe tof lijkt het me als je in meerdere handschriften kan schrijven! Dat doet Paula dus en ik ben fan van haar calligraphy kunstwerken.

2015-10-15 23.45.57

Emilyjaneillustration

Nog zo’n Instagrammer met een enorm talent: ik bedoel, wauw!, zie die tekeningen! Ik snap gewoon niet hoe je het voor elkaar krijgt om zo mooi te tekenen. In ieder geval een prachtig account dus, waar ik nog veel meer mooie tekeningen van hoop te zien.

2015-10-15 23.47.12

Tristananoi

Een jongen tussen het rijtje! En nog een Nederlandse ook, nog toffer dus! Deze Instagrammer ken ik nog niet zo lang, maar ik heb nu al een kleine liefde voor zijn account. Met al die herfstige plaatjes (en ik als herfst fan), kan het ook bijna niet anders. Ik verbaas me er echt over hoe mooi echt iedere foto is. Er zit geen foto bij die ik niet mooi vind. Hopelijk kan ik ooit ook zo mooi fotograferen!

2015-10-15 23.44.15

PLNDM

De laatste die ik vandaag wil delen is PLNDM. Opnieuw een Nederlander, opnieuw adembenemende foto’s. Eigenlijk is Nederland, zo met de opkomende zon en mist, best wel mooi! Ik weet zeker dat ik daar zaterdagochtend, als ik vroeg op mijn fiets moet om te werken, heel anders over denk. Maar voor nu geniet ik er nog even van!

Wie is jouw favoriete Instagrammer?