Selecteer een pagina

Vandaag begin ik met iets wat ik al een tijdje wil uit proberen. Eerlijk gezegd niet zozeer voor jullie – sorry! – maar voor mezelf. Er was ooit een tijd waarin ik fotodagboekjes deelde. Waarom ik daarmee gestopt ben weet ik eigenlijk niet meer. Het is juist zo leuk om terug te kunnen zien wat je allemaal gedaan hebt! Toen ik er eind vorig jaar over twijfelde of ik een terugblik wilde maken, merkte ik dat ik het best jammer vond dat ik het niet zo makkelijk terug kon zien. Vandaar dat ik het dit jaar weer eens wil proberen: welkom bij de eerste Join My Story!

Oké, klinkt de naam een beetje? Ik heb de afgelopen twee weken flink lopen brainstormen, maar vond het best lastig een naam te verzinnen. Uiteindelijk heb ik maar twee namen kunnen bedenken die ik wel redelijk vond: Join My Story of My Story In Pictures. De afkorting MSIP vond ik echter wat minder, dus besloot ik voor JMS te gaan. Maar mochten jullie andere ideeën hebben, dan hoor ik het graag!

Anyway, genoeg gebabbeld! Ik ga jullie niet de hele dag vervelen hoor! Tijd om wat over mijn leven van de afgelopen twee weken te vertellen:

20160104_101847.jpg

Om maar met de deur in huis te vallen: maandag begon gelijk slecht. Nee, niet omdat ik een dikke vakantiekater had, maar omdat mijn darmen dat wel hadden. Blijkbaar had ik een glutenfout gemaakt en dus spendeerde ik het grootste gedeelte van de dag in bed of op de wc. I’ll spare you the details! Daarbij had ik ook nog last van brainfog. Om een lang verhaal kort te houden: mijn hersenen zijn dan net een soort pudding, ik kan echt niets fatsoenlijk uitvoeren. Zo deed ik er 5 (!) uur over om een geheugenkaartje te bestellen!
Ook dinsdag had ik er nog last van en dus lukte het me woensdag pas om de studie planning die je hierboven ziet in te vullen, in plaats van maandag.

De rest van de weekdagen gebruikte ik vooral voor werk, bloggen of studeren. Niet heel interessant dus.
Vrijdagavond had ik weer mijn eerste zaaltraining. Heerlijk! Keepen in de zaal is echt mijn favoriete manier van keepen bij hockey, omdat ik zoveel te doen heb. Dat is wel anders dan dat ik gewend ben op het veld!

20160109_100017.jpg

IMG_1376

Zaterdag stond een leuk dagje op de planning: ik deed met Maaike een dagje Amsterdam! Samen willen we graag een beeldbank maken en daarom besloten we in Amsterdam foto’s te gaan maken.
Ik begon de dag met een lange treinreis. Daarin was ik superproductief: in ongeveer drie kwartier tot een uur schreef ik drie blogposts! Ik denk dat ik maar vaker met de trein moet gaan reizen! Eenmaal in Amsterdam dronken we natuurlijk eerst koffie en thee en na een hele hoop foto’s, lunchden we bij de Bagels & Beans. Een hele geslaagde dag, waarvan jullie binnenkort nog meer zien!

20160111_160128.jpg

Maandag werd ik weer ziek, maar nu echt ziek. Ik bracht de dag vooral door op bed of op de bank, deed een poging te leren en als dat niet lukte zette ik maar een serie op. Om wat extra vitamientjes binnen te krijgen maakte ik ook nog een smoothie. Banaan, bevroren zomerfruit, bevroren aardbeien en wat ananas uit blik: heerlijk!

2016-01-17-11.23.10-2.jpg.jpeg

2016-01-17-11.23.11-2.jpg.jpeg

2016-01-17-11.23.09-3.jpg.jpeg

De dag erna ging het alweer een stuk beter. Ik ging zelfs nog een kwartiertje in het bos wandelen met mijn moeder en onze pup. Als ik een dag niet buiten kom, dan word ik echt gek. Ik krijg koppijn en word superonproductief. Misschien moet ik dat ook maar toevoegen aan mijn goede voornemens: meer buiten komen. Zodra ik een wandeling heb gemaakt – het liefste door het bos – dan heb ik altijd weer zoveel frisse energie, ik voel me dan weer helemaal opgeladen. Heerlijk is dat!
Maar goed, ik kon het dus niet laten om mijn camera mee te nemen. Dat leverde een paar mooie, maar ook een paar hilarische shots op, zoals je hierboven kan zien!

Woensdag moest ik werken en ook donderdag moest ik werken – echter, dit keer in Rotterdam! Normaal gesproken werk ik in Den Bosch, maar als er bijvoorbeeld teamuitjes zijn, dan worden mensen van een ander filiaal gehaald. In het kader van mijn spaarplannen waren de extra inkomsten niet verkeerd en dus werkte ik daar een paar uur.
Het was best even wennen om daar te staan. Het filiaal in Rotterdam is veel groter en het was ook veel drukker! Ik vond het ook grappig om te zien dat er een heel ander publiek kwam: zo was het bijvoorbeeld veel internationaler.

20160112_102751.jpg

De vrijdag en zaterdag waren weer (op uitzondering van mijn zaaltraining) gevuld met leren. Volgende week beginnen mijn tentamens en dankzij tot twee keer toe ziek zijn is het de vraag of ik het allemaal ga halen. Vrijdag begon echter met een mini-hartaanval: mijn laptop besloot te crashen. Omdat ik bij Chrome opeens niet meer kon inloggen op mijn site, dacht ik dat het aan- en uitzetten van mijn laptop wel zou werken: not! Ik kreeg het scherm hierboven te zien en schoot toch wel even in paniek. Gelukkig deed hij het uiteindelijk weer en heb ik mijn laptop gelijk een beetje opgeruimd. Dat stel ik dus nooit meer uit!
Zaterdagavond spendeerde ik natuurlijk op de bank voor Wie Is De Mol?. Daarna dook ik snel mijn bed in, want de volgende ochtend had ik weer zaalhockey. Blijkbaar was het toch niet vroeg genoeg, want ik versliep me… oeps!

snapchat-2334538764247942543.jpg

Na de zaalhockey spendeerde ik de rest van de dag weer met leren. Wel dronk ik ’s middags nog een heerlijke kop soep (serieus, ik ben een beetje verslaafd) en keek ik Fey – PSV.

Oké, het waren een beetje twee saaie weken, ik weet het. Jammer genoeg beloven de komende twee weken ook niet heel veel goeds: dan heb ik dus allebei de weken tentamens. Gelukkig maken de twee weken daarna het weer helemaal goed!
Zoals je misschien wel ziet, ben ik nog niet zo goed in het maken van foto’s. De helft van de tijd vergeet ik het gewoon! Dat wordt dus nog even oefenen!
Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden om zo een kijkje in mijn leven te krijgen. Ik twijfel zelf een beetje of ik het niet een rommeltje vind, twee verschillende soorten foto’s (spiegelreflex en telefoon) door elkaar. Vinden jullie dat storend? Mocht je nog andere tips of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag!