Nog minder dan een week en dan is het echt Kerst. Oftewel: je hebt nog een week om eventuele cadeautjes uit te zoeken. Reden voor stress? Gelukkig is dat niet nodig, omdat ik een handige lijst met cadeautjes voor je heb uitgezocht! Voor alle last minute kerstshoppers!

Hygge – de Deense kunst van het leven
Alleen al voor de vormgeving zou je dit boek moeten kopen. De buitenkant is echt prachtig, maar ook aan de binnenkant vind je bladzijdes vol mooie foto’s. Dit boek is perfect om op de koffietafel te hebben liggen. Maar gelukkig is het niet alleen een mooi boek, maar is het ook echt leuk om te lezen. In Hygge leer je alles over de Deense mentaliteit voor het leven. En daar wil je wat van leren, want Denemarken is niet voor niets het meest gelukkige land ter wereld!

Eenhoornsloffen
Oké, misschien zijn ze wel aan de dure kant. Maar hoe vet zijn deze sloffen?!

Shoot – fotograferen met je hart
Als fotografie liefhebber, moest ik dit boek natuurlijk meenemen toen ik hem zag liggen. Een prachtig boek, met mooie foto’s en goede tips. En een leuke extra: de schrijfster is een blogger, dus als je dit boek koopt support je gelijk een blogger!

Handlettering doe je zo!
Als iemand nog opzoek is naar een nieuwe hobby, dan is dit een geweldig cadeau! Handlettering is ideaal om even je gedachten ergens anders te hebben en volledig tot rust te kunnen komen. Plus, hoe vet is het als je van die mooie tekstjes kan maken?

Chromecast
Netflixen, maar dan beter? Yes, dat kan met dit ding! Vroeger moest ik altijd alles vanaf mijn laptop kijken. Prima te doen, maar naar een tv kijken kijkt toch net fijner. Ik ben dan ook superblij met mijn Chromecast en kan deze zeker als cadeau aanraden!

Powerbank
Iedereen kent het wel: hoe langer je je telefoon hebt, hoe sneller hij leeg gaat. Ken je ook iemand die altijd klaagt over een lege telefoon? Of nooit bereikbaar is, omdat zijn telefoon weer eens leeg is? Dan is een powerbank het ideale cadeau!

Pin dit:

Deze post bevat affiliatelinks. Je helpt mij als je via deze links koopt, dankjewel!