Selecteer een pagina

First

Ik spendeer heel veel tijd aan mijn eigen website, maar spendeer zeker zoveel tijd aan het lezen van andere blogs. Wekelijks ga ik mijn favoriete blogs af of bezoek ik voor mij nieuwe pagina’s. Zo kom ik allerlei leuke, grappige, interessante en mooie artikelen tegen. Vandaag deel ik mijn favorieten!

1: Spontalicious – “De Geneeskunde Student: Ziekmakende Colleges

Celeste, de meid achter Spontalicious, schrijft wekelijks een column over haar leven als Geneeskunde student. Hoewel de meesten hier waarschijnlijk geen geneeskunde student zijn, zijn de stukken heerlijk herkenbaar!

2: Muy Maaike – “Over jezelf zijn en hoe moeilijk dat soms is

Een mooi stuk over iets wat voor haar, mij en ik denk vele anderen heel herkenbaar is. Jezelf zijn is misschien wel het moeilijkste wat er is. Maaike heeft dat heel goed weten te verwoorden en dat is ook goed te merken aan de vele reacties die ze gekregen heeft.

3: Last Days Of Spring – “How to deal with stress?

De afgelopen weken zaten voor mij helemaal vol en ik had echt het gevoel alsof ik als een kip zonder kop aan het rondrennen was. Dit artikel kwam dan ook zeker van pas. Marloes deelt 5 handige tips om stress om te gaan. Vooral punt 5 vind ik belangrijk. Ik ben zelf niet heel goed in echt relaxen: als ik even iets leuks doe, ben ik in mijn hoofd vaak nog bezig met wat er allemaal op mijn to do lijstje staat.

4: Achtentwintiger – “Poespas

Op Achtentwintiger kan je terecht voor geweldig geschreven stukken. Jammer genoeg update ze niet heel vaak, maar iedere dat ik een stuk voorbij zie komen, word ik gelijk gelukkig! Iedere keer weer weet ze me te laten lachen en zelfs haar ‘over mij’ stuk is geniaal geschreven.

5en6

5. By Dagmar Valerie 6. Teskuh

5: By Dagmar Valerie – “Project Positief – 5 tips om te ontspannen dankzij me-time

Voor mijn wekelijkse portie aan positiviteit moet ik bij Dagmar zijn. Het is mij een raadsel hoe je altijd zo positief kan zijn, maar Dagmar lukt het! Overigens niet alleen haar blog, maar ook haar social media stralen positiviteit uit. In dit artikel deelt ze 5 tips om te ontspannen en – zoals ik al eerder zei – kan ik die tips wel gebruiken!

6: Teskuh – “Sleek Face Form Contouring and Blush palette

Ik hou van beauty producten en ik hou van foto’s. Een combi van beauty producten en mooie foto’s kan dan natuurlijk niet fout gaan. Teske maakte prachtige foto’s van het Sleek Face Form palette, een palette die ik al vaker bekeken heb. Ik kon me maar net tegenhouden het niet te bestellen, maar ik heb hem wel gelijk op mijn wishlist gezet!

Nieuwe blogs ontdekken is niet altijd zo makkelijk. Daarom nodig ik jullie vandaag ook uit om hieronder een link naar je blog te plaatsen! Ik zou het ook leuk vinden als je er een klein beetje bij verteld wie je bent en wat je doet op je blog. En als we toch bezig zijn, mag je ook gelijk je Instagram plaatsen! Instagram is mijn favoriete social media (want, foto’s) en ik heb nooit genoeg mensen om te volgen.

Als je hieronder je blog of Instagram plaatst, zou ik het ook leuk vinden als je mijn social media volgt. Dat kan je via onderstaande links doen:

BloglovinInstagramFacebookTwitter