Selecteer een pagina

Hij is terug van weg geweest! Een hele tijd terug plaatste ik de laatste Mainly Others, waarin ik andere bloggers met hun blogpost uitlicht. Na lange tijd heb ik eindelijk weer een leuk lijstje opgesteld met 5 toffe blogposts!

To Do Lijstjes

Jullie weten allang dat ik een enorme verslaving aan notitieboekjes, to do lijstjes en alles wat daarbij komt kijken heb. Dus als iemand een lijst met 20 to do lijstjes opstelt, dan is succes gegarandeerd!

De allerleukste lente DIY’s voor je (studenten)kamer

Nu het officieel lente is, heb ik gelijk de lentekriebels. Het liefste draag ik alleen nog maar zomerse kleding, ga ik buiten op mijn balkonnetje leren en verander ik mijn kamer in een heerlijk zomers en vrolijk paradijsje. Op Younique plaatste Femke dit leuke overzichtje met lente DIY’s. Een echt lijstje om vrolijk van te worden (maar dat word ik bijna altijd van Femke’s site)!

Winter To Spring Outfit Ideas

Ditmaal geen post, maar een video. In deze video laat Janne van Radiate Fashion zien hoe je winter outfits tot lente outfits kan omtoveren. En man, wat heeft ze een toffe kleding stijl!

Een boek publiceren: zo benader je een uitgeverij

Altijd al een boek willen publiceren? Dan is dat boek wat voor jou! Yasmine vertelt je alle ins en outs die je moet weten voor je een uitgeverij benaderd. Aangezien ik heel graag ooit een boek zou uitbrengen, komt dit artikel goed van pas!

Ik kan niet slapen, wat nu?

Op de prachtige site Lauresque van Laura kwam ik deze post tegen. Ondanks mijn goede relatie met mijn bed, is slapen een heel ander verhaal. Ik ben echt een slechte slaper en kan alle tips dus wel gebruiken. Mocht je ook een slechte slaper zijn, dan raad ik je zeker aan om dit lijstje eens door te nemen. Ook als je trouwens geen slechte slaper bent, is deze site een bezoekje waard!

Hopelijk worden jullie net zo blij als ik van deze posts! Aangezien ik nooit genoeg leuke blogs kan lezen, is het nu jullie beurt. Laat hieronder een reactie met je blog, je leukste post of een blog of post van iemand anders achter!