Selecteer een pagina

MP

Wauw, wat is deze maand snel gegaan! Deze maand ging ik onder andere naar een concert, kreeg ik een nieuw bed en vierde ik mijn verjaardag! En natuurlijk maakte ik heel veel foto’s!

Dit artikel is trouwens wat later online gekomen dan gepland, sorry daarvoor! Mijn planning is een beetje in de war de afgelopen dagen, maar ik probeer hem zo snel mogelijk weer helemaal op orde te krijgen!

Mijn nieuwe Samsung Galaxy Tab 4 tablet

Mijn maand begon gelijk super goed! Ik kreeg een tablet cadeau! Ja echt! Een Samsung Galaxy Tab 4 7.0 inch wel te verstaan. Omdat we met ons internet over stapten naar Ziggo kregen we dit hele gave cadeau en uiteindelijk was ik degene die hem mocht gaan gebruiken.

De PSV wedstrijd

Een paar dagen later had ik alweer mazzel en mocht ik mee naar PSV. We hebben seizoenskaarten en normaal gesproken gaan mijn vader en broer, maar mijn broer kon dit keer niet. En dus mocht ik mee!

Selfie met mijn nieuwe favoriete lippenstift

Ik kocht een nieuwe lippenstift en raakte verliefd…

ipp

Afgelopen maand was druk en dus pakte ik alle momentjes om te werken. Zo ook in de trein, waar ik het blogje Mainly Others typte.

Passenger bij zijn concert

Nikki en ik bij het concert van Passenger

Na maanden wachten was het de 7e eindelijk zo ver: ik mocht naar Passenger! Ik ging samen met Nikki, mijn zusje, een vriend van haar en twee vrienden van Nikki. We begonnen minder – in de file – maar uiteindelijk waren we ruim op tijd en was het echt geweldig! Passenger wist op de juiste momenten de zaal stil te krijgen of juist keihard mee te laten zingen en de hele show was gewoon echt prachtig.

Een project dat nog een verassing is...

De dag daarna had ik genoeg te doen! Kan je raden wat ik hier deed?

Ik ben verliefd op mijn lippenstift

… heel verliefd…

Pannenkoeken!

Daarnaast werd ik ook verliefd op deze pannenkoeken, die ik al eerder met jullie deelde. Overigens moet ik steeds door deze pannenkoeken aan bananen denken (er zit een banaan in) en dat komt iedere keer in een minion-stemmetje in mijn hoofd haha!

Wakker worden vanuit mijn nieuwe bed!

Yes, eindelijk was het zover! Na heeeeel lang vragen kreeg ik een tweepersoonsbed! Op zaterdag 18 oktober gingen we naar de Ikea (waar ik wel een foto maakte, maar die mijn mobiel niet opsloeg) en zondag begon ik met het opruimen van mijn kamer. Dit koste stiekem iets meer werk dan ik verwacht had dus maandag was ik ook nog heel de dag bezig. Uiteindelijk hebben mijn ouders, toen ik ging trainen, het bed in elkaar gezet, echt super lief! Ik ben er helemaal gelukkig mee en word iedere ochtend heel blij wakker.

Gekke selfies met mijn zusje

Gekke selfies maken met mijn zusje! (ik wil haar niet herkenbaar op mijn blog plaatsen)

Werken aan de blog en de fb pagina updaten

Deze maand werkte ik ook weer lekker veel aan de blog en hield ik o.a. mijn fb pagina bij. Ik begin het bloggen echt steeds leuker te vinden en zit erover te denken om vaker te gaan uploaden.

Dit ben ik in mijn bijna volledige keepersoutfit

Dit ben ik in mijn bijna volledige keepersoutfit

Het kneuzenteam!

Heel gaaf: ik had een keepersclinic van Jaap Stockman! Jaap Stockman is de keeper van het Nederlands hockey elftal en dus ging ik er vanuit dat ik die dag super veel zou leren. Dat viel uiteindelijk een beetje tegen: bij bal 4 raakte ik al geblesseerd en dus kon ik heel de clinic niet meer mee doen. En wat doe je dan? Selfies maken met het kneuzenteam natuurlijk!

26 oktober vierde ik mijn verjaardag!

De dag daarna was ik jarig! Ik werd 19 en vond het eigenlijk niet nodig dat er nog versierd werd, maar het was natuurlijk wel leuk voor een foto. ’s Avonds kwam er wat familie langs, maar heel uitgebreid heb ik het niet gevierd omdat ik de week erna tentamenweek had.

Mijn geweldige mooie jas!

ipp

Een van mijn cadeau’s was deze jas. Ik ben er zo gelukkig mee! Ik kocht hem al eerder samen met mijn moeder en heb de dagen echt af zitten tellen tot ik hem aan mocht! (de tweede foto is trouwens van november, maar aangezien het cadeau van oktober was vond ik dat hij erbij moest)

Nu nog een vraag aan jullie: willen jullie iedere maand een foto diary zien, vaker of juist helemaal niet? En vind je het leuker als het spontane foto’s zijn of juist ‘mooie’ foto’s? Laat alsjeblieft een reactie onder achter, dat zou me heel erg helpen!