Selecteer een pagina

September 2014

Ja je leest het goed, ik heb een nieuwe ‘rubriek’! Ik vind foto verslagjes altijd heel leuk om te lezen en daarom besloot ik er zelf ook eentje te maken. Aangezien ik niet zo goed ben in het consistent maken van foto’s, ga ik iedere maand een foto diary online gooien van de afgelopen maand. Deze maand ging ik naar het Hema hoofdkantoor, dronk ik veel Starbucks koffie en schilderde ik erop los!

ipp

Ik begon de maand september goed: ik deed o.a. mee aan Project Positief van Dagmar (mijn deelname vindt je hier) en besloot om weer eens wat gezonder te gaan leven. Natuurlijk is een smoothie niet net zo goed als fruit, maar het is wel een stuk gezonder dan bijvoorbeeld frisdrank en dus vond ik het een mooie start.

MP3

Op woensdag ochtend 10 september vertrok ik voor een hele leuke dag. Samen met 999 mensen, van de 2500 die zich hadden aangemeld, mocht ik naar de Blogacademy van Hema komen. Natuurlijk begon ik de dag goed met een cappuccino van de Starbucks! Na een lange rit kwam ik aan op Amsterdam Centraal. Ik had samen met een paar andere bloggers afgesproken en gelukkig wisten zij hoe je met het pondje bij het Hema hoofdkantoor moest komen. Al gaven de hordes aan jonge meiden (obvious bloggers) die allemaal één kant op liepen het ook weg. Eenmaal bij de Hema konden we koffie of thee drinken en stonden er tompoucen klaar. Deze mocht ik zelf natuurlijk niet hebben, maar het zag er wel heel lekker uit! Naast de versnaperingen, konden we ook al een kijkje nemen bij de nieuwe collectie, de blijmakers. Deze is ondertussen al te koop in de filialen en online. Zelf was ik heel enthousiast over de Pushpop.

MP4

Tijdens het event spraken meerdere bloggers, waaronder Yara Michels. Haar stuk was ontzettend interessant en ik heb ook zeker weer wat dingen geleerd! Ik ben niet van plan om voor Hema te gaan bloggen, maar heb wel een hele leuke dag gehad en gezellige mensen ontmoet.

MP6

Ik spendeerde weer aardig wat uurtjes aan mijn blog. Zo veranderde ik wat dingen in mijn layout, probeerde ik de snelheid van site te verbeteren en plaatste ik iedere week twee artikelen. Ik heb nog steeds een beetje twijfels over mijn blogschema. Aan de ene kant heb ik heel veel ideeën die nu heel lang op zich laten wachten. Tegelijkertijd heb ik het met mijn studie, hockey en werk zo druk dat ik nu al af en toe moeite heb alles op tijd af te hebben. Lastig…

ipp

Ik ging mijn kamer schilderen! Samen met mijn vader was ik de hele dag bezig en ik ben heel blij met mijn resultaat! Ondertussen staat er ook een nieuw bureau, kan ik mijn tv meubel eindelijk kwijt en is mijn halve kast weg. Nu alleen nog mijn nieuwe bed halen en dan is het eindelijk af. Sorry voor de crappy foto trouwens (maar, in my defence, deze foto is gemaakt door mijn 8-jarige zusje, die het vooral leuk vond om foto’s van mijn kont te maken…).

MP8

Zondag de 14e gingen we met het gezin uiteten voor mijn moeders verjaardag. Eigenlijk was ze de 13e jarig, maar aangezien die dag gevuld was met hockey en een PSV wedstrijd, besloot ze het niet op zaterdag te vieren. We hadden echt heerlijk gegeten en het was geweldig hoe ze met mijn glutenvrije wensen omgingen! Hierboven zie je mijn outfit voor die avond. Ik voelde mijn een beetje overdressed, aangezien het een soort herberg achtig iets was. Maar goed, liever overdressed dan underdressed.

MP9

MP10

MP11

Op donderdag de 18e ging ik samen met mijn moeder en zusjes naar de Efteling. Zij hadden een studiedag en ik kan vaak makkelijk met mijn studie plannen dat ik een dag vrij heb. Op dit soort dagen gaan we vaak naar de Efteling. We wonen er vrij dicht bij, ongeveer een half uurtje rijden, en vroeger kwam ik er heel vaak, toen we nog een abonnement hadden. De Efteling is echt een van mijn favoriete plekken!

MP12

MP13

MP14

Zoals je waarschijnlijk wel ziet hadden we echt heerlijk weer. Ik heb heel de dag in een t-shirtje rond gelopen en had het nog heel warm. Aan het eind was ik zelfs een stukje bruiner geworden! Het was zo heerlijk om geen jas of iets bij te hoeven hebben. Daarnaast was het ook nog lekker rustig. Zo konden we bij de Vliegende Hollander helemaal doorlopen en ook bij de Bobbaan konden we zo instappen. Heerlijk!

MP15

Dat september was aangebroken, betekende voor mij ook dat het hockeyseizoen weer was begonnen. Ik ben keepster bij mijn clubje en we hebben er alweer drie (competitie) wedstrijden opzitten. Deze foto maakte ik voor de afgelopen wedstrijd, die uiteindelijk heel spannend bleek te zijn! We kwamen met 1-0, achter, kwamen op 2-1 voor en net voor rust werd het nog 2-2. Uiteindelijk wisten wij 3-2 te maken en de laatste 10 minuten waren zenuwslopend. Eigenlijk stonden we alleen nog maar te verdedigen en dus had ik heel veel te doen. Na heel wat reddingen werd er eindelijk afgefloten! Het was extra leuk dat we wonnen, omdat mijn zusje jarig was: 2 keer feest dus!

ipp

Mijn zusje was die zaterdag dus jarig en daarom bakte ik voor mijzelf een taart. ’s Avonds kwamen er familie en vrienden langs. We hebben het o.a. over bloggen gehad. Dat vond ik aan de ene kant heel eng. Alleen mijn gezin weet dat ik blog en het zo maar vertellen vind ik best lastig. Mijn vader begon er echter over dat ik een blog had en toen kon ik er niet echt onderuit. Achteraf vond ik dat helemaal niet erg. Het bleek dat er meerdere binnen mijn familie ook bloggen of een website bijhouden en het was heel interessant om het over bijvoorbeeld SEO te hebben!

ipp

Jammer genoeg bestaat het leven niet alleen uit feest. Maandagochtend was ik al ‘heerlijk’ vroeg op de campus, omdat ik een calculus toets had. Dat viel toch best tegen, weer eens zo vroeg opstaan! Gelukkig is Starbucks mijn grote vriend en kon ik zo heerlijk wakker worden. En uiteindelijk ging mijn toets ook nog goed (jammer genoeg kon ik dat niet zeggen voor de dag erna)!

Als ik zo terug kijk is het toch best een drukke maand geweest! Maar wel een hele leuke gelukkig. Oktober wordt ook weer lekker druk: een aantal familieleden worden een jaartje ouder, ik ben zelf jarig en ik heb het aardig druk met mijn studie, aangezien eind oktober mijn tentamenweek begint. Gelukkig staan er ook leuke dingen geplanned, maar die zie je de volgende keer!

Vraagje aan jullie: vinden jullie dit soort artikelen leuk? En vinden jullie het leuk om in één keer een hele maand te zien of moet het over een kortere periode gaan?