Selecteer een pagina

Een nieuwe maand is weer aangebroken en daarbij ook het nieuwe schooljaar. Het perfecte moment dus om een frisse start te maken en nieuwe dingen te proberen. Zo ga ik o.a. iets doen met mijn kameraden uit Zweden en kan je mij binnenkort hopelijk in KOEKWAUS vinden! Deze dingen heb ik weer eens gebundeld in mijn monthly goals lijstje, met hopelijk een beetje haalbare doelen.

Plantjes in leven houden

Er was eens een tijd dat ik 3 cactussen had. Gekomen uit het verre Zweden – oftewel Ikea – bracht ik ze naar mijn kamer en zocht ik een mooi plekje voor ze uit. Jammer genoeg kon een van de kameraden niet lang bij ons blijven.
Oké, om een lang verhaal kort te maken: mijn cactus is overleden. Ja echt. Ik heb het voor elkaar gekregen om een cactus te laten overlijden. De award voor de minst groene vingers gaat naar moi.
Maar hé, een nieuw jaar dus nieuwe kansen! En dus ga ik nog een bezoekje aan de Ikea brengen. Hopelijk laat ik ze dit keer wat langer leven!

Studeren, studeren en nog meer studeren

Wie had gedacht dat ik ooit een brave student zou worden? Nou ik in ieder geval niet. Maar zowaar ben ik deze week al heel braaf begonnen en heb ik gisteren bijna heel de dag aan mijn studie zitten werken (insert proud emoji).
De bedoeling is dus dat ik al dat brave gedoe deze maand ga voortzetten. En omdat doelen meetbaar moeten zijn: ik wil iedere (school)dag minstens een pomodoro voltooien (nee geen, tomaat, maar een blok van 25 minuten).

Genoeg slapen

Weet je nog dat ik het plan had om mijn slaapritme te verbeteren? Ja? Nou dat is dus niet echt gelukt. Of nou ja, eigenlijk helemaal niet. Gelukkig maar dat school weer gestart is (totaal geen sarcasme hier hoor)! Komende maand  ga ik iedere avond 8 uur slaap krijgen.

Hotspots (be)zoeken

Den Bosch vind ik echt een geweldige stad, maar toch ken ik er bijna geen leuke tentjes. Terwijl heel veel toffe tentjes zitten! Zo wil ik graag OAK nog bezoeken (en dan langer dan de 5 minuten die ik er laatst was) en ook KOEKWAUS staat nog hoog op mijn lijstje. En natuurlijk gaan die bezoekjes gepaard met een blogpost voor jullie!

Museum bezoeken

Als we met school naar een museum gingen vond ik dat altijd mega interessant. Jammer genoeg is dat één van die dingen die er een beetje bij inschiet. Toch hoop ik er deze maand nog eentje te kunnen bezoeken. Iemand die meegaat?

Nee, nu!

Leuk je te ontmoeten, ik ben de uitstelkoningin! Het bewijs is de blog waar je je nu bevindt. Deze maand moet ik daar echt verandering in gaan brengen. Ja, moeten met dikgedrukte letters, zo erg is het. Niet alleen moet ik mijn blog weer tot leven wekken, maar vooral mijn mailskills zijn vrij dramatisch. Ik weet niet wat het is, ik lijk wel een soort mailangst te hebben. Ik vind het zo lastig om een mailtje terug te sturen! Maar deze maand ga ik mijn ‘angst’ onder ogen zien. Hup, schop onder die kont en gewoon meteen doen!

Creatieverig doen

Ik heb nog een hele waslijst aan DIY’s liggen die ik écht ga doen. Not. Als ik zin heb ook een DIY te maken, heb ik vaak de spullen niet in huis en ben ik al gauw te lui om helemaal naar de stad te gaan. En dus blijft die waslijst maar groeien. Ik heb echter besloten dat mijn kamer echt wel een kleine opknapbeurt mag krijgen. En dat is gelijk een perfecte manier om mijn DIY ‘skills’ kwijt te kunnen! Of de DIYs uiteindelijk ook echt aan de muur komen of in de prullenbak verdwijnen is een tweede, maar ik ga het op z’n minst proberen!

Wie meldt zich aan om mee te gaan naar een museum? Of een hotspot? En vergeet vooral ook niet jouw plannen hieronder te laten weten!