Selecteer een pagina

‘Traveler in spe’ = staat er in mijn omschrijving op Instagram. Tot nu toe is dat nog niet erg gelukt, ik heb eigenlijk nog vrij weinig van de wereld gezien. Dat neemt niet weg dat ik wel alvast een lijst heb klaarliggen. Naast natuurlijk de standaard Europese steden (die ik ook nog graag allemaal wil bezoeken!), heb ik een travel bucketlist opgesteld. Stuk voor stuk prachtige plekken die ik ooit nog wil ga bezoeken!

Een rondreis door Italië

Dat Italië een van mijn favoriete landen is, is geen geheim meer. Ik ben niet voor niets Italiaans aan het leren!
Er zijn een hoop steden en gebieden in Italië die me prachtig lijken en dus zou een rondreis ideaal zijn. Lekker in de auto of de trein, rijdend door idyllische landschappen. Ja, ik zie het al helemaal voor me!

New York

Er zijn meerdere plekken die me aantrekken in Amerika, maar New York staat toch wel ergens bovenaan. Na honderden films te hebben gezien die zich hier afspelen, lijkt het me zo tof om er echt een keertje rond te lopen.

Het noorderlicht zien

Alle foto’s die ik ervan gezien heb zijn eigenlijk maar in één woord te omschrijven: prachtig. Maar hoe mooi een foto kan zijn, in het echt is het nog altijd indrukwekkender.

Grand Canyon

Dit is een van die dingen die je gewoon een keer gezien moet hebben, volgens mij. Op foto’s ziet het er al mooi uit, maar blijft het moeilijk om in te schatten hoe groot het echt is.

De nerd uithangen in Nieuw Zeeland

Ja, ik hou van Lord of the Rings. En ja, ik zou dus ontzettend graag de hobbit huizen in het echt zien. Gelukkig lijkt de rest van Nieuw Zeeland me ook prachtig, dus kan ik er gelijk een goede roadtrip van maken!

Sardinië

Google maar wat foto’s en je snapt gelijkt waarom deze op mijn travel bucketlist staat. Daar komt nog eens bij dat, zoals ik al zei, Italië een van mijn favoriete landen is en het lijkt een match made in haven!

Wandelen over de parelwitte stranden van de Fiji Eilanden

Eigenlijk is dit een vreemde voor mij, want ik ben helemaal niet zo van het strand. Geef mij maar mooie steden, bossen of bergen. Toch zou ik deze plek één keer in het echt willen zien. Het ziet er altijd zo adembenemend mooi uit: daar heb ik graag een wandeling over het strand voor over!

Welke plek staat op jouw travel bucketlist?