Selecteer een pagina

Lees verder om te zien wat ik deze week beleefd heb!

Op maandag werkte ik overdag vanuit huis, om vervolgens ’s avonds met Maaike af te spreken. Dat was alweer ruim een jaar geleden, veel te lang! Gelukkig was het nog net als vanouds en hadden we nu ook lekker veel om over te kletsen. Dat deden we onder het genot van een Meneer Smakers burger – hoe kon het ook anders – met als toetje een ijsje van Venezia.

De dag erna ging ik met mijn vriend werken in ’t Koffieboontje, aan de Oude Gracht. Natuurlijk zette ik hem ook even aan het werk: hij maakte o.a. bovenstaande foto van me.
Na de lunch vertrok mijn vriend naar Amsterdam en besloot ik thuis nog even te lezen voor ik weer de deur uit moest. Sinds de vakantie heb ik mijn liefde voor lezen weer herontdekt. Ik pak nu steeds vaker een boek erbij! Heerlijk!

Woensdag spendeerde ik op kantoor. Op Instagram plaatste ik dat dit mijn laatste dagje op kantoor zou zijn, maar ondertussen blijkt dat toch niet te kloppen. Omdat mijn collega met vakantie is, blijf ik nog 1,5 week. Dan kan ik alles aan haar overdragen en ben ik echt klaar.

Een spannende dag op donderdag, want mijn vriend had zijn afstudeerzitting! Ik moet toegeven dat ik er zelf ook behoorlijk zenuwachtig van was, dus ik was erg opgelucht toen het verlossende telefoontje kwam: geslaagd!
Natuurlijk moest dat gevierd worden, dus bakte ik een taart, kwamen er ’s avonds een aantal vrienden van hem langs en deden we drankjes. We deden ook nog een behoorlijk intens Jenga potje. Ik denk dat we nog nooit zo’n hoge toren hadden!

Donderdagavond maakte ik het zelf niet erg laat, want de volgende ochtend mocht ik weer vroeg mijn bed uit! Samen met een vriendin, Elisanne, ging ik shooten in Utrecht.

Stiekem een beetje jaloers op deze leuke fietsen haha! Ziet er toch een stuk vrolijker uit dan mijn standaard zwarte oma fiets.

De lunch spendeerde we – alweer – bij ’t Koffieboontje. Dinsdag ging ik voor het broodje met zalm, dit keer voor de Mozzarella Melt. Zo lekker!
Daarna liepen we door naar de Dom tuin, een van mijn favoriete plekjes in Utrecht. Daarnaast is het ook een erg mooie plek om te fotograferen, want je hebt er heel mooi licht!

We sloten de dag af met een kleine shopsessie: ik haalde een rokje en een trui bij Paperbird en kocht meteen een matchende trui voor mijn nieuwe rokje bij de Bershka.

Op zaterdag reed ik naar mijn ouders toe. Ik had een aantal afspraken in de buurt van Den Bosch, dus dat kon ik zo mooi combineren. Een van die ‘afspraken’ was een Masterclass over ondernemen van Femke Kamps en Tedje van Gils (en ze deze toffe roze Bossche Bollen hadden). Het was vooral een hele inspirerende middag waardoor ik nu ook eindelijk echt de eerste stap als ‘ondernemer’ heb genomen. Mijn KvK afspraak staat ingepland!

Op zondagochtend besloot ik het uitlaatrondje van de honden van mijn ouders iets langer te maken en door te lopen richting het bos. Ik vind dat echt een heerlijke manier om mijn hoofd leeg te krijgen en een beetje te bewegen. Het was dan ook een heerlijk begin van mijn dag!