fbpx
Selecteer een pagina

Lees verder om te zien wat ik deze week gedaan heb!

Mijn week begon met de middag samen met een vriendin te spenderen. Evie en ik begonnen met een lunch en gingen daarna op pad met mijn camera om foto’s te maken. Het resultaat zien jullie binnenkort in een blogpost!

Als afsluiter gingen we nog even koffie drinken bij Anne & Max. Onderweg terug naar onze fietsen kwamen we onverwachts nog een hele mooie gele muur tegen. Die moesten we natuurlijk snel nog even gebruiken als achtergrond!

Dinsdag werkte ik in de ochtend op kantoor. Daarna moest ik snel door naar huis, want ’s middags hadden we commissiemarkt, waarop ik mijn commissie – de Educatiecommissie – moest promoten. Rond 6 uur waren we klaar dus liepen we gelijk door om een hapje te gaan eten bij Popocatepetl.

Woensdag had ik een lange dag voor de boeg: ik begon met vier uur werkcollege, daarna ging ik lunchen, ’s avonds ging ik eten bij mijn schoonmoeder om uiteindelijk nog door te gaan naar een borrel van mijn studievereniging. Tegen het einde van de borrel kreeg ik een berichtje dat een paar huisgenoten nog uit waren, dus voegde ik me ook nog even bij ze en deden we shotjes in Chupitos. Mijn plan was om 1 shotje te doen, maar dat is niet helemaal gelukt – het was iets te gezellig!

De volgende dag voerde ik niet zo heel veel uit – daar ging mijn geplande productieve ochtend. Wel ging ik nog braaf naar mijn college van 5 tot 7. Rot tijd, want dat betekende dat ik pas rond kwart voor 8 thuis was. Gelukkig had een vriendinnetje voor me gekookt en konden we eindelijk weer eens bijkletsen.

Op vrijdag deed ik het enigszins rustig aan na mijn volle week. Ik werkte lekker vanuit huis in mijn heerlijke nieuwe trui en met mijn sloffen aan.

Op zaterdag reed ik samen met mijn vriend naar de kop van Noord-Holland om te gaan lunchen met mijn opa. Jammer genoeg zie ik mijn opa niet zo vaak, omdat het bijna 1,5 uur rijden is. Het was dus fijn om eindelijk weer eens op bezoek te gaan!

Daarna reden we nog even langs een vakantieparkje. Voor mijn tante en oom moesten we daar een sleutel ophalen van hun huisje. We hadden al bijna ingebroken bij het verkeerde huisje toen we opeens het goede huisje zagen staan! Daarna vonden we de sleutel redelijk snel en konden we de lange rit naar huis weer maken.

Thuis ging ik aan de slag met mijn kledingkast. De laatste tijd heb ik al aardig wat kleding weggedaan, maar mijn doel is om nog een hoop meer weg te doen. Online kwam ik het idee van een capsule wardrobe tegen, maar eerlijk gezegd weet ik nog niet echt of dit voor mij gaat werken. Hebben jullie nog tips hoe ik mijn kleding kan verminderen?

Mijn vriend kookte en kwam met dit vrolijke bord aanzetten. Ik heb er erg om moeten lachen haha!

Vandaag doe ik het lekker rustig aan. Ik begon mijn dag met een heerlijk ontbijtje en spendeerde daarna een uurtje op bed met mijn boek, warme sokken en een kop thee. Deze middag moet ik jammer genoeg wel aan de slag, want er ligt nu al een hoop studiewerk op me te wachten.