fbpx
Selecteer een pagina

Lees verder om te zien wat ik deze week gedaan heb!

Deze week begon vroeg, want maandag had ik meteen om 9 uur een hoorcollege. Daarna mocht ik door naar de binnenstad voor een afspraak met mijn scriptiebegeleider. We zouden hierbij o.a. gaan brainstormen over een onderwerp. Ondertussen heb ik mijn onderwerp gevonden: waarschijnlijk ga ik mijn scriptie over de Efteling schrijven. ’s Middags gelijk maar even wat vooronderzoek doen. Erg vervelend, door hun Facebook pagina scrollen haha! :-)

Ook dinsdag begon vroeg, met om 8:30 een bezoek bij de huisarts. Daarna door naar werkcollege, een vergadering en vervolgens nog een hoorcollege. Lange dag dus! De dag sloot ik wel leuk af door te gaan eten bij een vriendinnetje, die sinds kort op kamers zit. Was erg gezellig!

En ook de volgende ochtend was weer vroeg met een werkcollege. Ergens vind ik dat wel fijn, dan houd ik een beetje ritme in mijn dagen. En daarnaast ben ik ook echt een ochtendmens, dus ben ik liever al vroeg actief zodat ik daarna ook nog de hele dag heb.

Deze woensdag begon mijn dag alleen wat minder fijn, want ik kwam vast te zitten in de lift. Op de 4e verdieping gingen de deuren niet open, vervolgens niet op de begane grond, toen niet op de 3e verdieping en daarna weer niet op de begane grond. Gelukkig gingen ze wel eindelijk open op de 1e verdieping, poe! Moet zeggen dat ik het best een beetje benauwd kreeg!

Grote bak thee en let’s go! Nu mijn studie weer begonnen is ben ik vrij druk overal mee, dus zit ik ook behoorlijk wat uurtjes lekker vanuit huis achter mijn laptop.

Donderdag was een lekker rustig dagje: ik begon de dag met een bezoek aan de nieuw verbouwde Appie in onze buurt – lekker burgerlijk – en deed een kledingruil met mijn huisgenoten. In de middag stond ik bovenop een gebouw met dit toffe uitzicht. Zo mooi!

’s Avonds was het tijd voor de huisavond en aten we met mijn huisgenoten hamburgers. Natuurlijk vergat ik weer eens op tijd een foto te maken, dus mijn burger was al verdwenen. Geloof me dan maar op mijn woord dat hij er erg lekker uit zag én was! ;-)

Donderdag was ik niet zo productief geweest, dus moest ik vrijdag even een inhaalslag doen. Oftewel: de hele dag artikelen lezen en een begin maken aan mijn onderzoeksopzet…

… maar een pauze is af en toe ook belangrijk! Toen huisgenoten dan ook vroegen of ik mee ging een rondje rijden en een tussenstop maken bij de McDonalds, zei ik natuurlijk geen nee! Mijn gare hoofd was ondertussen toch niet meer heel veel waard.

Op vrijdagavond reed ik naar mijn ouders toe, om daar voor het weekend te verblijven. ’s Middags ging ik kijken bij de wedstrijd van mijn zusjes en daarna deed ik lekker rustig aan. Ik lekker half onderuit op de bank en terwijl mijn zusje mijn haar probeert in te vlechten. Ik vond het goed geregeld haha! Het shirtje dat ik trouwens aan heb heb ik via de kledingruil van donderdag gekregen.

Op zondag viel ik in bij mijn oude hockeyteam. Zij hadden een keeper nodig en ik miste het stiekem toch wel een beetje, dus dat was een mooie combi! Het ging ook goed en we wonnen. Toch fijn dat mijn ene wedstrijd van dit jaar dan in winst eindigt!

Onderweg naar de wedstrijd reden we langs de Efteling, daar moest ik natuurlijk even een foto van maken (als je goed kijkt zie je de puntdaken van de ingang). Alleen een beetje jammer dat we niet naar binnen gingen haha!