Selecteer een pagina

Lees verder om te zien wat ik deze week gedaan heb!

Maandag begon mijn week weer vroeg met een hoorcollege. Daarna fietste ik met een vriendinnetje eigenlijk richting huis, maar besloten we eerst nog even bij Ludwig te gaan zitten om aan de studie te werken. We hebben er ongeveer een uurtje maar gezeten, maar zijn wel heel productief geweest!

’s Middags gingen mijn vriend en ik een kijkje nemen bij een appartement. Alleen al het licht was er zo mooi! Jammer genoeg zijn we het niet geworden, dus gaat onze zoektocht nog even verder.

De dag erna was ik vooral druk met colleges en huiswerk maken. De hele dag dit soort ‘leuke’ sommetjes maken dus.

Ook woensdag begon weer vroeg met een college en daarna ging ik meteen door richting Leiden, waar ik met een vriendin had afgesproken. Natuurlijk gingen we ook taartjes eten bij de Yoghurt Barn, want er is altijd reden voor taart! :-)

Donderdagochtend was een belangrijke ochtend, want ik had eindelijk mijn afspraak bij de KVK staan! Vanaf nu mag ik mezelf dus officieel ZZP-er noemen! Ik ga aan de slag als freelance content creator en copywriter. Heel veel zin in!

’s Avonds keken we met het huis Expeditie Robinson. Voor wie zijn jullie?

Op vrijdag reed ik naar mijn ouders toe om daar een nachtje te blijven slapen. Kreeg gelijk weer een stap zegels mee, altijd handig haha! Zaterdag ging ik nog even meekijken bij mijn zusjes, die dit keer wel wonnen.

In de middag kwam ik een leuke kamer op Facebook tegen en dat inspireerde me gelijk om weer een nieuw plan voor mijn kamer te maken. Ik vind het altijd heerlijk om van tijd tot tijd mijn hele kamer om te gooien. Heb al weer meerder ontwerpen staan, nu nog maar eens beslissen hoe ik het echt ga neerzetten.

Zondag deed ik het even rustig aan en begon ik de dag met mijn boek, een maskertje en thee. Genieten dus! ’s Middags mocht ik wel weer hard aan het werk, want het beloofde een drukke week qua studie te worden… Hoort er af en toe ook bij!