Selecteer een pagina

Lees verder om te zien wat ik deze week heb gedaan!

De eerste dag van de week zou een drukke dag worden, gevuld met college, afspraken en ’s avonds een kroegcollege dat ik met mijn commissie organiseerde. Dat liep iets anders: ’s ochtends ontving ik bericht dat de docent ziek was en daarmee zowel het kroegcollege als mijn afspraak niet doorging. Gelijk in de actie dus, want iedereen moest een bericht ontvangen dat het niet doorging en de locatie moest afgebeld worden.

Verder was het ook een chaos dag, want er liepen de hele dag mannen in huis voor het brandveilig maken van onze flat. Daarvoor moesten ze ook op iedere kamer zijn en was aan het einde mijn kamer best een bende. Tussendoor was ik ook nog weg voor sollicitaties voor mijn commissies en deed ik een poging om nog iets aan de studie te doen. Ik was dus erg blij toen ik eindelijk op bed lag!

De linkse foto somde wel een beetje mijn dinsdag op: van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat was ik druk bezig met colleges en deadlines. Op dat soort dagen heb ik het wel echt even nodig om af en toe pauze te nemen, dus genoot ik tussendoor wel van het zonnetje in mijn kamer (inclusief mooi licht!). Lekker even met een kopje koffie op bed chillen.

Woensdagochtend zat ik vroeg op mijn fiets voor college. Zo heerlijk dat ik in de binnenstad college heb. Het is niet alleen niet ver fietsen, maar ik kan ook nog eens genieten van alle mooie gebouwen.

’s Middags moest ik nog even hard werken om een deadline af te krijgen en ’s avonds ging ik weer door naar Amsterdam voor het concert van Passenger. Daar ga ik al jaren iedere keer heen en zoals gewoonlijk was het ook weer geweldig!

Na de drukke dagen deed ik het donderdag iets rustiger aan en nam ik af en toe weer pauze met mijn boek. ’s Avonds keek ik natuurlijk weer Expeditie Robinson! Ik ben team Steven, Nienke en Corrie!

Sinds kort gebruik ik deze dagcrème, zo blij mee! Hij is echt een stuk fijner dan mijn oude! Ik nam deze ochtend even uitgebreid de tijd voor mijn make-up routine.

In de middag had mijn vriend namelijk zijn diploma uitreiking, belangrijk moment! Gek idee wel, dat hij nu echt student af is en aan het werk gaat. Kan ik me nog totaal niet voorstellen!

Als verrassing gingen we in de avond sushi eten met mijn vriend en een gedeelte van zijn familie. Was erg gezellig én lekker!

Zaterdag reden we met een heerlijk zonnetje richting mijn ouders. Mijn opa was 85 geworden en dat zouden we met de hele familie gaan vieren.

Eerst nog wel even met z’n allen mijn zusjes aanmoedigen. Het mocht jammer genoeg niet baten, ze verloren uiteindelijk…

Héél Nederlands gingen we gourmetten. Het was zo gezellig dat ik helemaal vergat op tijd een foto te maken haha! :-)

Zondag reden mijn vriend en ik weer richting huis en keken we natuurlijk de Formule 1 wedstrijd. Lekker rustig dagje dus!