Selecteer een pagina

Lees verder om te zien wat ik deze weken gedaan heb!

Mijn week begon op maandag met studeren in een koffietentje, samen met een vriendin. We hadden op donderdag een tentamen, waar we beiden nog niet alles van begrepen, dus besloten we ons er samen aan te wagen. We waren superproductief en begrepen aan het einde bijna alles!

Op dinsdagochtend ging ik braaf naar college, zelfs met dit slechte weer. Beetje jammer wel dat ik als een verzopen kat aankwam.

Gelukkig stonden er ook leukere dingen op de planning: voor de verjaardag van een vriendin gingen we lunchen bij Gys. Lekker en gezellig!

Daarna liepen we door naar de Bijenkorf, waar we onze make-up lieten doen en ik dit wenkbrauwpotlood van Charlotte Tilbury kocht. Ben er nog steeds helemaal blij mee, hij is zo fijn!

Woensdag spendeerde ik grotendeels thuis. Ik nam o.a. even de tijd om ons berghok op te ruimen zodat we onze boodschappen weer kwijt kunnen. Heerlijk om lekker veel weg te kunnen doen!

’s Avonds fietste ik naar de binnenstad, want de Masterdag van de Universiteit Utrecht was. Vorig jaar was ik al bij een aantal studies geweest, maar ik had er nog eentje op mijn lijstje waar ik meer over wilde weten. 

De volgende ochtend fietste ik vroeg naar de andere kant van de stad voor een bezichtiging van een appartement. Het is hem niet geworden, maar ik werd wel even heel gelukkig van deze mooie herfstige straat.

In het kader van de herfstsferen aten we die avond ook pompoensoep op onze huisavond.

En daarna pakte we een filmpje in de bios met een aantal huisgenoten. We gingen naar Venom, is zeker een aanrader!

Door de film op donderdag hadden we Expeditie Robinson gemist, dus die haalden we op vrijdag in met een McFlurry :-)

Mijn zaterdag en zondag waren vrij rustig. Ik stond vroeg op voor Formule 1 en leerde verder de hele dag, omdat ik op maandag een tentamen had.

Al vrij snel was ik klaar met mijn tentamen (het ging gelukkig goed!), dus besloot ik nog even bij Ludwig te gaan werken aan mijn andere vak. Ik moest toch wachten voor de allereerste vergadering met mijn nieuwe Educatiecommissie.

Na de vergadering dook ik nog even de stad in met een vriendinnetje, liet ik haar natuurlijk even foto’s maken op de gracht en scoorde ik een prachtige jas bij Esprit. Het was een rib uit mijn lijf, maar je moet jezelf belonen na een tentamen, toch? ;-)

Dinsdag deed ik vrij weinig bijzonders. Ik bleef lekker thuis, werkte wat aan mijn studie, beantwoorde wat mailtjes… Lekker rustig dus!

Woensdagochtend was het weer vroeg op voor werkcollege en daarna ging ik met vriendinnen lunchen bij Vapiano. Heeeel vervelend :-)

’s Avonds aten we met mijn commissie bij mij thuis en gingen we ons daarna verkleden voor de commissieslag. Dit is een soort strijd tussen commissies waarbij je allemaal opdrachten moet doen. Ieder commissie heeft een thema als wat ze verkleed moeten, die van ons was lekkere leraren. Vandaar dus bovenstaande outfit!

De dag erna was het weer tijd voor het studieleven. Wordt ondertussen een beetje saai hè? Maar ja, hoort erbij! Als pauze keek ik een video van The Anna Edit, een van mijn favo YouTubers op dit moment. Zij inspireerde me ook om toch eindelijk eens met een capsule wardrobe aan de slag te gaan!

Vrijdag ging ik naar Den Bosch voor mijn eerste zakelijke meeting als zzp-er, spannend! Ik sprak met Eva van Dauw & Doel af en we hebben nu afgesproken dat ik voor haar website als blogexpert ga schrijven. Nu al heel veel zin in!

Zaterdag weer terug richting Utrecht, want we moesten terug zijn voor zondag. Daar lagen deze mooie schoenen op me te wachten, zo blij mee!

Maar we moesten dus terug zijn in Utrecht, omdat we de volgende dag met ons huis naar de Efteling gingen! Ik als Efteling gekkie was natuurlijk al dolgelukkig en dat werd alleen maar beter met het mooie weer en de leuke groep. Het was echt een heerlijke dag, maar ’s avonds was ik wel compleet gesloopt.