Selecteer een pagina

Lees verder om te zien wat ik deze week gedaan heb!

Maandag begon ik mijn dag bij Bagels & Beans, waar ik eerst even studeerde en daarna vergaderde met mijn commissie. ’s Middags weer door naar twee bezichtigingen en ’s avonds zou ik eigenlijk repetitie hebben van mijn musical, maar na de bezichtigingen kwam ik ziek thuis. Mijn avond spendeerde ik daarom maar rustig in bed en ik ging vroeg slapen, zodat ik hopelijk niet lang ziek zou blijven.

Dinsdag deed ik daarom ook nog even rustig aan vanuit huis, maar gelukkig ging het al een stuk beter. Ik denk dat de volle dagen gewoon net iets teveel waren. In de avond kwam er wel nog een vriendin langs en speelde we Mario Kart.

Ik droeg trouwens mijn nieuwe witte blouse van & Other Stories. Die zit zo heerlijk, heel blij mee! Ik kocht hem nadat ik mijn kast had uitgeruimd en voor mezelf had bepaald wat ik echt miste. Een witte blouse dus, die had ik er nog niet tussen hangen.

De volgende dag hadden we ons laatste werkcollege van een vak en dat vierden we bij… Vapiano – ja alweer! Die heerlijke pasta kan ik gewoon niet weerstaan :-)

Donderdagochtend ging ik voor het eerst in hele lange tijd zwemmen! Lekker nostalgisch, met de kluisjes en omkleedhokjes. Ik wilde dit al een tijdje gaan proberen, maar stiekem vond ik het best eng om alleen te gaan en dan niet weten hoe het werkt en waar ik moet zijn. Gelukkig doet een huisgenootje van me dit wel vaker, dus ging ik met haar mee en zwommen we samen bijna driekwartier baantjes. Tijdens het zwemmen voelde ik dat niet zo, maar toen ik uit het zwembad stapte merkte ik wel dat dat best vermoeiend is haha!

De dagen erna maakte ik amper foto’s. Ik spendeerde mijn vrijdag en zaterdag grotendeels binnen, omdat ik nog een hoop achterstallige klusjes moest inhalen. Mailtjes sturen, teksten schrijven, opdrachten maken… Dat soort dingen. Lekker saai dus!

Vandaag weer de weg op, want we gaan op bezoek bij de moeder van mijn vriend. Ze was een tijdje terug jarig en dat gaan we vandaag vieren. Onderweg reden we langs deze mooie herfstige bomen, zo mooi!

Fijne zondag nog!